Podoaba capilara asculta de iubite

Ce noroc, ce minune, ce izvor de amuzament sunt si starurile in viata noastra. Tabloidul „The Sun” face astazi o remarca cel putin originala. Jurnalistii britanici au observat cum Brad Pitt isi daruieste nu numai inima femeilor iubite, ci si parul. Mai exact, el isi modifica stilul coafurii in asa fel incat sa se asorteze cu cel al partenerei de viata.

Citeste si:  "Gabriela si-a extirpat un ovar"

Acum, era si cazul, si-a modificat parul in asa fel incat sa-i semene cu cel al Angelinei Jolie. Are mai mult volum si un inceput de bucle.

Asemenea procese au fost remarcate si in cazul relatiilor sale trecute.
Astfel, in 1992, dupa rolul din „Thelma si Louise” a aparut cu o tunsoare specifica surferilor, in genul celei purtate de iubita lui de atunci, Juliette Lewis.

Citeste si:  A deszapezi sau a nu deszapezi

In 1997, cand se intalnea cu premiata la Oscaruri, Gwyneth Paltrow, a devenit adeptul parului scurt si blond deschis, cam cum il avea si frumoasa actrita.

Iar cand s-a casatorit cu starul din „Friends”, Jennifer Aniston, suvitele au fost mai lungi si indreptate in mod vizibil.

Inainte ca Angelina sa apara in viata lui, avea capul ras, in stilul army. Apoi s-au intors buclele luxuriante. Insa, la o privire mai atenta, se vad si cateva fire incaruntite in capul celui votat de mai multe ori drept cel mai sexi barbat al planetei.

Citeste si:  O trupa de nebuni frumosi la Bucuresti: Gogol Bordello

Nici nu vrem sa ne gandim ce s-ar intampla daca, printr-un crud joc al sortii, Brad ar incepe sa se intalneasca cu Cher.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.