Podoabe nepretuite – Dana Coteanu

Trebuie sa va marturisesc, cu riscul de a pierde avantajul evident al informatiei, dar fara regrete, ca am descoperit de curand un magazin de bijuterii absolut fabulos. Greu de gasit, asa cum sunt toate lucrurile frumoase in viata sau moda, insa la fel de greu de parasit dupa ore de admirat podoabele de calitate dinauntru.

Magazinul „Podoabe” este administrat de catre Dana Coteanu. In cazul in care vi se pare un nume cunoscut, asa si este. Dana Coteanu este cunoscuta ca fiind „Marijuana”, cintareata de hip-hop, lansata de trupa La Familia, in 1999. Incepand cu acel an, a lansat albume de succes, piese care au ajuns pe primele locuri în topuri, a cantat pe scenele tuturor oraselor mari din tara. A participat ca designer de bijuterii la colectiile Catalin Botezatu si a avut mare success asortand colectia sa de bijuterii cu modelele vestimentare ale celebrului designer. Pasiunea ei pentru realizarea de bijuterii dateaza de 10 ani, un deceniu de existenta a afacerii de famillie cu bijuterii.

Citeste si:  "Trage!… Bucurestiul in poze" editia I

Istoria de 10 ani incepe in 1997, cu ucenicia Danei Coteanu in Grecia, timp in care a invatata tehnici de realizare a bijuteriilor, tehnici complet noi pentru acea vreme, necunoscute desigur in Romania. In paralel cu studiile liceale si ulterior Facultatea de Psihologie, Dana a continuat sa se delecteze cu pasiunea sa pentru podoabe si gablonturi, desenand modele si lucrand intens la transformarea lor in realitate. La fel ca oricine care isi face munca din pasiune si nu pur si simplu din motive financiare, Dana Coteanu afirma ca nici nu stie cum trece timpul atunci cand lucreaza la modelele sale. Importa material prim din Grecia: aur, argint, platine, pietre semipretioase, iar colectiile finalizate de multe ori sunt cerute de catre magazine din afara.

Citeste si:  Scurtmetrajul L1-L5, nominalizat la Cannes, in sectiunea Short Film Corner

Restul familiei Coteanu este la fel de dotat artistic: sora Danei a terminat Tonitza si este arist plastic, fratele si-a facut studiile in realizare de bijuterii, si acum detine impreuna cu sotia sa o fabrica numita Tria Alfa, concurenta principala a lantului Meli Melo. Dana Coteanu colaboreaza de asemenea cu magazinele Tria Alfa.

Danei ii place sa fie prezenta activa pentru clienta, prefera sa sfatuiasca o femeie cu privire la ce i se potriveste si ce o flateaza in materie de bijuterii. Ea are ajutorul nepretuit al prietenilor si familiei in afacerea pe care a inceput-o acum ceva timp pe cont propriu, ceea ce face ca acel mic boutique cu interior stralucitor sa aiba o atmosfera incomparabila de caldura si frumusete venita din interior. In spatele tejghelei sau in compania clientei care nu se poate hotari, poate si datorita selectiei impresionante de bijuterii vintage, moderne, orientale, etc. patroana mereu convinge femeia care viziteaza magazinul ca merita orice podoaba din lume, si ca ar trebui sa isi acorde ocazia de a purta ceva care ii sporeste frumusetea naturala.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 6-12 ianuarie 2014

Magazinul micut de pe strada Sepcari, colt cu Gabroveni, este atat de intim si cald incat nu vei vrea sa mai pleci, mai ales ca ai la dispozitie patru pereti, si mai multe vritrine acoperite cu bijuterii de tot felul, toate imbiindu-te sa le incerci, sa le porti pentru mai mult de o seara. Ele exprima fiecare in parte pasiunea de a crea a Danei Coteanu, sufletul acestui magazin.

Click aici pentru galerie foto


4 Comentarii
  1. Este un magazin de bijuterii absolut fabulos, in care gasesti lucruri de calitate, la preturi accesibile,imposibil sa nu gasesti ceva sa-ti placa, odata intrata in magazin.Nu ezitati si faceti o vizita, sigur veti gasi ceva care sa va placa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.