Politia din Los Angeles a cautat dovezi de omucidere la domiciliul medicului Conrad Murray

Anchetatorii care au percheziţionat domiciliul lui Condrad Murray, medicul lui Michael Jackson, marţi, la Las Vegas, căutau dovezi de omucidere, potrivit mandatului de percheziţie obţinut de AFP.

Anchetatorii Agenţiei americane de luptă împotriva stupefiantelor şi agenţii poliţiei din Los Angeles au căutat, de asemenea, eventuale dovezi de conduită non-profesională şi prescripţii de propofol, potrivit mandatului.

Mai multe sticluţe de propofol, un medicament anestezic foarte puternic utilizat în spitale, au fost găsite la domiciliul starului pop, după decesul acestuia, pe 25 iunie la Los Angeles. Poliţia presupune că acest medicament a provocat decesului megastarului.

Citeste si:  Evitare concediere

Mandatul de percheziţie de 13 pagini dă indicii asupra direcţiei de desfăşurare a anchetei. Face o referire la supoziţiile de omucidere şi autorizează căutarea de dosare în legătură cu cumpărarea, transportul, recepţia, comanda, livrarea şi stocarea de propofol.

Documentul face, de asemenea, publice 19 pseudonime folosite de Mickael Jackson şi medicii acestuia, printre care Prince Jackson, numele purtat şi de cei doi fii ai megastarului. În urma percheziţiei, anchetatorii au ridicat material informatic, un CD cu numele Omar Arnold (unul dintre pseudonimele lui Jackson), un telefon portabil şi un iPhone.

Citeste si:  Daca doriti sa incercati: niste filme de Craciun fara Mos Craciun

Mandatul face referire şi la investigaţii legate de alţi medici ai lui Michael Jackson şi de AEG, promotorul concertelor pe care starul pop urma să le susţină la Londra. Miercuri, 22 iulie, forţele de ordine au percheziţionat şi unul dintre cabinetele lui Conrad Murray din Houston.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui atac cardiac.

Citeste si:  ma dame - un plus de stil

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.