Politia interzice „mankinii”

Borat, pe langa controversele starnite in lumea filmului, a feministelor, a tarilor din lumea a treia si a altor chestiuni arzatoare de pe aceasta planeta, a revolutionat si lumea modei. El a propus o piesa vestimentara inedita numita „mankini”. Numai ca nu toti sunt de acord cu inovatiile sale legate de articolele textile.

Atsfel, politia din Noua Zeelanda a interzis purtarea faimosului costum de baie verde la o competitie de rugby pentru a „proteja inocenta copiilor”.

Citeste si:  Cum te concentrezi intr-un birou zgomotos

Adeptii celebrei piese s-au putut bucura de inventia lui Sacha Baron Cohen anul trecut liberi si nestingheriti. Anul acesta insa vor trebui sa lase tanga acasa.

Purtatorul de cuvant al politiei a declarat ca fiind vorba de un eveniment de familie, purtarea acestui articol va fi interzisa la turneul de rugby din Wellington. A facut un apel la decenta, spunand ca celor care se vor prezenta in respectiva tinuta li se va interzice accesul la competitia sportiva.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce hobby-uri ai

Trebuie mentionat faptul ca, in mod traditional, la acest turneu fanii isi fac aparitia in costumatii mai putin ortodoxe.


2 Comentarii
  1. Se pare ca nu. Tocmai cand credeam ca nu exista ceva mai oribil decat un tanga masculin. si imaginati-va niste jucatori de rugby in \”mankini\”. Nu au tocmai fizicul cel mai delicat:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.