Posh buna de ingrasat

Dupa ce Victoria Beckham a fost criticata pentru faptul ca este prea slaba, acum ea a s-a vazut fortata sa treaca la un regim de ingrasare. Ei bine, da, mai exista si norocoase de acest fel.

Cei care se ocupa de organizarea turneului ce urmeaza sa fie sustinut de fetele Spice, reunite si reimprietenite, sunt ingrijorati din motivul ca Posh nu ar putea face fata efortului presupus de concerte. In concluzie, sotia fotbalistului trebuie sa manance spanac in cantitati industriale pentru fierul pe care-l contine. Pe langa verdeata mult apreciata de Popeye, trebuie sa mai ingurgiteze cate un castron de orez integral la fiecare dintre cele trei mese principale ale zilei, pentru a mari aportul de carbohidrati. In plus, trebuie sa manance de cel putin cinci ori pe zi.
Bineinteles ca nu este fericita cu noul stil de viata, dar intelege necesitatea sacrificiului.

Citeste si:  Misterul navelor scufundate

Este o schimbare radicala. Pana mai ieri, ea bea ceaiuri chinezesti de slabit de patru ori pe zi si tinea dieta din cartea Skinny Bitch, care reducea numarul de calorii la 1200 pe zi. Unul dintre apropiati a declarat ca si daca acest regim de fortifiere a organismului va avea ca rezultat o crestere in greutate cu un kilogram nu este tocmai o tragedie…

Citeste si:  Buze noi pentru Andreea Spataru

Bine, poate se intampla sa se depuna pe corzile vocale. Ar avea macar un pretext.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.