PostThelove: Channing Tatum vrea sa aduca iubirea pe net

Please select a featured image for your post

Cine ar fi ghicit ca tipul din GI Joe care spargea capete este un romantic incurabil!? Channing Tatum il cheama si poate ca il recunosti din alte filme, precum Step Up, She’s The Man, Fighting. Unul dintre cele mai recente roluri ale sale a fost in filmul Dear John, o drama romantica despre un soldat care se indragosteste de o studenta.

Tatum a profitat de ocazie ca sa inceapa o campanie virala pe web. Pe site-ul postthelove, vizitatorii sunt incurajati sa posteze, picteze, compuna, inregistreze mesaje de iubire pentru cineva din viata lor. Actorul explica site-ul in video-ul de mai jos si chiar si-a convins partenera de film, Amanda Seyfried, sa compuna un cantec cu aceasta ocazie. 🙂

Citeste si:  Nino, lasa-i sanii in pace!

Nu este vorba de un concurs. Din cate imi dau seama nici nu se pomeneste pe undeva filmul Dear John ca sa fie o tactica de marketing, desi se lanseaza pe 5 Februarie in State si nu cred ca este vorba de o coincidenta. Dar daca este vorba de o modalitate de a promova filmul, atunci cred ca aceasta a fost mascata foarte bine.

Citeste si:  Ieftina si buna pentru turisti: Polonia

Oricand actorii profita de puterea Internetului ca sa faca ceva pentru si impreuna cu fanii lor, nu pot decat sa aplaud efortul. Iar Channing Tatum este cel mai recent exemplu, mai ales ca el (sau cineva din partea lui) se deranjeaza sa lase comentarii pe posturile lasate de utilizatorii site-ului. Momentan comunitatea Post the Love are vreo 3000 de membri dar sigur va creste odata cu apropierea zilei de 14 februarie.

Citeste si:  Maitresse Maison - primul concept store din Cluj

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.