Poveste de dragoste, cel mai nou film al Cristinei Iacob, selectat la Montreal, „Festival des Films du Monde”

Poveste de dragoste (titlul international: Love Is a Story), cel mai nou lungmetraj al regizorului Cristina Iacob (#selfie), cu Dragos Bucur si Raluca Aprodu in rolurile principale, a fost selectat la prestigiosul festival de film de la Montreal, „Festival des Films du Monde”, in Canada.

Unul dintre cele mai vechi festivaluri de film din lume, Festivalul de la Montreal, fondat in 1977, a ajuns anul acesta la editia cu numarul 39 si va avea loc in perioada 27 august – 7 septembrie. Prin selectia de filme din peste 70 de tari, festivalul este unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din America de Nord. Spre deosebire de Festivalul International de Film de la Toronto, omologul sau din partea vorbitoare de engleza a Canadei, Festivalul de la Montreal, Quebec, prezinta diferite tipuri de filme din toata lumea si foarte putine sau deloc din cele produse la Hollywood.

Citeste si:  Black Sheep Collection, culoare si eleganta

Lungmetrajul Poveste de dragoste este un film despre iubirea dintre doi tineri artisti din zilele noastre.

In preajma sarbatorilor de iarna, intr-un oras vechi si fermecator din Transilvania, Sebastian si Aprilia incep o frumoasa poveste de dragoste. Doar ca nu e atat de simplu cum pare.
Aflata in aria de influenta a trei barbati cu personalitati puternice, Aprilia este nevoita sa gaseasca echilibrul intre viata de adult si alegerile unei inimi de copila. E vremea Craciunului si viata ii rezerva acestei tinere frumoase si talentate doar cadourile pe care este suficient de puternica sa le primeasca.
Dragostea invinge intotdeauna, sau nu?

Citeste si:  Proceduri program de audit

Alaturi de Dragos Bucur si de Raluca Aprodu, in film joaca Ducu Darie, Mimi Branescu, Mirela Oprisor, Vlad Zamfirescu, Ionut Bora, Gabriela Popescu.

foto

Poveste de dragoste este un film diferit de #Selfie, cu o poveste universala despre iubire si despre incercarile prin care trebuie sa treaca un cuplu. Selectia la Montreal, ca si cea de la Mons, este o reala bucurie pentru intreaga echipa a filmului, alaturi de care a fost o placere sa lucrez. Acest film este pentru public, asa ca juriul in fata caruia avem cele mai mari emotii este format din spectatorii din Romania, care vor putea vedea filmul in cinematografe la finalul acestui an”, a declarat regizoarea Cristina Iacob.

Poveste de dragoste a rulat in premiera internationala in cadrul Festivalului filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectat in competitia internationala.
La Montreal, filmul va rula pe 31 august, de la ora 12,30 si pe 1 septembrie, de la ora 21,30.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum iti folosesti timpul

foto

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob si Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipa de exceptie. Imaginea ii apartine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnata de Calin Papura, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Vacaru si Catalin Cristutiu, iar muzica originala apartine HaHaHa Production. Sunet, Dragos Stanomir, iar mixajul, Cristinel Sirli (Creative Sound). Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment si Zazu Film.

In Romania, lungmetrajul va fi lansat la finalul anului 2015, distribuit de Zazu Film.

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.