Povestea „Pinocchio” va fi ecranizata in varianta horror

Povestea lui Pinocchio va fi ecranizată, în variantă horror, de regizorul spaniol Guillermo Del Toro, cunoscut în special pentru filmele „Hellboy” ÅŸi „Pan’s Labirinth”, informează presa britanică.

Pentru a realiza noul „Pinocchio”, Del Toro (44 de ani) s-a asociat cu creatorii serialului „Muppets”, de la compania Jim Henson.

Scenariul filmului nu a fost definitivat, însă va fi bazat pe o adaptare a poveştii lui Carlo Collodi, realizată de Gris Grimly. În varianta horror a binecunoscutei poveşti pentru copii, meşterul Gepetto va descoperi că păpuşica din lemn pe care a făurit-o este, de fapt, un băieţel pus pe farse deloc cuminţi. Filmul va fi gata, cel mai devreme, în 2011.

Citeste si:  Promovarea incepatorilor

„ÃŽmi place adaptarea lui Gris. Este mai înfricoşătoare decât povestea originală ÅŸi, în unele momente, chiar dă fiori pe ÅŸira spinării”, spune regizorul.

Tot Guillermo Del Toro va regiza, după 2011, filmele „The Hobbit”, care vor completa seria „Stăpânul inelelor” prezentând întâmplări de dinaintea celor din „Stăpânul inelelor”, după cum informează International Movie Data Base.

Citeste si:  Traseaza prioritatile tale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.