PreÅŸedintele rus ÅŸi-a facut blog si cere cititorilor sa publice comentarii

Kremlinul oferă cetăţenilor ruÅŸi o nouă modalitate de a-ÅŸi face auzită vocea la nivelul puterii – publicând comentarii pe blogul preÅŸedintelui Dmitri Medvedev, relatează Reuters.

Medvedev a anunţat această inovaţie în ultima intrare publicată pe blogul său video, care face parte dintr-o strategie de comunicare a Kremlinului din ce în ce mai sofisticată.

„Sper că veÅ£i putea spune tot ce veÅ£i dori”, a spus Medvedev în filmul publicat luni pe blog, în care vorbeÅŸte despre excursia la ski pe care o face de Anul Nou în sudul Rusiei. „Voi citi comentariile cu mare interes”.

Citeste si:  Neglijate de medici, mituite de mama

Deja, marţi dimineaţă, ruşii publicaseră 137 de comentarii, majoritatea pozitive, dar şi câteva relativ critice la adresa reacţiei Guvernului faţă de criza financiară mondială. Astfel, un utilizator cu porecla Iladar 80 din regiunea Altai a scris că Guvernul a fost prins pe picior greşit de criza financiară mondială. Aceeaşi persoană îl felicită însă pe Medvedev pentru că a luat măsuri pentru a corecta greşelile în noiembrie.

Citeste si:  Blu-ray, urmasul CD-ului

Comentariile sunt verificate de un moderator care poate bloca accesul utilizatorilor, potrivit regulamentului blogului.

Deschis în octombrie în cadrul unei noi strategii de comunicare a Kremlinului după războiul din Georgia, blogul video al lui Medvedev, ce poate fi accesat la adresa http://blog.kremlin.ru/) a fost folosit pentru a explica măsurile de combatere a crizei financiare şi pentru a îndemna populaţia să facă mişcare.

Citeste si:  Majoritatea britanicilor mint ca au citit "1984" , "Război ÅŸi Pace" si Biblia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.