Preselectie dansatoare pentru proiectul DJ LAYLA&ALISSA!

Dj Layla, un proiect indraznet care se bucura de un mare succes si de apreciere din partea publicului inca de la inceputuri. Tanara artista « DJ Layla » a reusit sa ajunga cap de lista in topurile din Romania, Republica Moldova si Ukraina cu hit-ul « Single Lady », alaturi de Alissa. 

Cel care sta in spatele acestui proiect este chiar Radu Sirbu (O-zone) care este si compozitorul piese Single Lady. El impreuna cu echipa sa de productia a creat tot conceptul acestui proiect iar cele doua fete s-au potrivit perfect si au dat dovada de mult talent si ambitie cistigind castingul organizat pentru acest proiect inedit.
Astazi, cind fetele au ajuns in virful topurilor de specialitate, ele nu se opresc aici si alaturi de echipa sa de productie isi cauta trupa de dansatoare pe masura pentru concertele si videoclipurile viitoare. Preselectia are loc marti, 12 mai ora 18.00 la Fame Music Club din Bucuresti(Calea Vitan nr. 23) « Vitan Center ».

Citeste si:  Vocea care spune ca nu poti

Castingul este deschis pentru toate fetele care vor sa danseze alaturi de un artist de succes, pe scene nationale si internationale, in videoclipuri si alte proiecte artistice. Proiectul Dj Layla & Alissa are nevoie de 3-4 dansatoare, insa, cele ce se vor inscrie vor fi selectate (in urma acestui casting) si pentru alte proiecte muzicale.

Exista totusi cateva conditii pe care ar trebui sa le indeplineasca viitoarele dansatoare ale artistei : varsta minima de 18 ani si disponibilitatea de a-si schimba look-ului spre a semana cat mai bine cu blondele artiste (dupa caz) sunt doua dintre ele. La casting fetele trebuie sa se prezinte in haine stramte (clubbing), pentru a transmite cat mai mult din atitudinea de scena ce va apartine viitoarei lor imagini.. Fetele trebuie sa fie pregatite pentru repetitii cu un super coregraf, deoarece ca urmeaza o perioada plina de concerte, inclusiv pe litoralul romanesc.

Citeste si:  Semne ca ai prea mult timp liber

Toate dansatoarele interesate pot intra pe site-ul www.onebeat.ro unde vor gasi toate detaliile legate de casting si pot urmari clipul « Single Lady », chiar piesa pe care vor dansa la preselectie.  

Natalia Ostasina cunoscuta ca Dj Layla este nascuta in Chisinau in 1987. A inceput sa mixeze din 2007 alaturi de „Sunset People” si de DJ-ii Maxwell Sunbeat si Kristina Vien in RED CLUB din Republica Moldova. Datorita talentului si perseverentei de care a dat dovada, a urmat „Ladies on fire”, singurul proiect in care sunt implicate 3 fete DJ printre care si DJ Layla.  La inceputul anului 2008 DJ Layla impreuna cu o alta DJ-ita din cadrul „Ladies on fire”  sunt invitate de catre unul dintre organizatorii festivalului „Evolution Party” sa participe in deschidere alaturi de artisti de renume mondial precum Yves Larock (Jaba), Fragma, Lexter sau Michelle Shellers.

Citeste si:  Fostul solist al trupei Uriah Heep, John Lawton, va canta in premiera in Romania, pe 24 ianuarie

Pe parcursul anilor 2007 si 2008 DJ Layla isi aduce aportul insemnat in cadrul unor proiecte precum „Deep Love”, „Ladies on fire”, „2×4”, „Mixtura tour” si „Vibrations”. Incepand din octombrie 2008 DJ Layla incepe colaborarea cu Radu Sarbu (ex. O-zone) si alaturi de Cat Music, lanseaza la sfarsitul anului piesa “Single Lady”, care a avut o ascensiuna rapida in topurile din Romania si din Republica Moldova. Artista se pregateste sa “sparga piata” cu multe surprize si muzica de calitate precum si show-uri de exceptie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.