Prima cearta intre Beyonce si Jay Z

Sunt casatoriti de 14 zile, dar deja au aparut semne de ploaie in paradisul lor. Acestea sunt descrise de „The Sun” in amanunt.

Proaspat casatoriti, Beyonce si Jay Z s-au aflat la un concert de promovare a candidatului la presedintie Barack Obama. Jay Z a urcat pe scena si, dupa cateva critici la adresa actualului presedinte al SUA, a incercat sa incalzeasca atmosfera. Cautand printr-o cutie cu CD-uri, a dat peste unul dintre cele mai mari hituri ale lui Beyonce, cantecul „Crazy in Love”. Multimea a inceput sa aclame, insa, surprinzator el a mormait dezaprobator, spunand „La naiba cu piesa asta. Imi pare rau, dar hai sa cantam ceva ca lumea”.

Citeste si:  Cele mai bune (si amuzante) scene de dezvirginare din cinema

In tot acest timp, Beyonce a stat langa scena. Pana la respectivul incident, fusese foarte bine dispusa, cantase si dansase. Dar in momentul in care Jay i-a respins piesa atat de brutal, s-a posomorat.

Se pare ca el a dorit sa faca o gluma pe care ea insa nu a gustat-o.
Atunci cand el a coborat de pe scena, l-a infruntat, cerandu-i explicatii. Ca un sot iubitor, el a incercat s-o impace prin complimente. Pana la urma, a reusit.

Citeste si:  Divort in familia Iovan

Cei doi sunt vazuti ca formand unul dintre cele mai fericite cupluri din show-biz. Ne intrebam pana cand. Daca tot au aparut norii, pe cand primele picaturi?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.