Prima editie a festivalului HIP HOP Kolektiv are loc diseara alaturi de Parazitii si sase invitati speciali

Joi, 10 aprilie, la Colectiv, BestMusic lanseaza o noua serie de evenimente dedicate muzicii hip-hop. Sub egida HIP HOP KOLEKTIV, site-ul de muzica numarul unu din Romania isi doreste sa construiasca o platforma unde trupele tinere de Hip Hop pot canta alaturi de nume consacrate si asa mesajul lor poate ajunge exact unde trebuie: catre potentialii (si viitorii) fani.

Citeste si:  Ce se petrece in “bucataria” unei agentii de publicitate?

Asadar si prin urmare, pe 10 aprilie de la ora 19:00 la HIP HOP KOLEKTIV ii vom vedea pe scena pe PARAZITII in clubul Colectiv, probabil cea mai buna locatie de evenimente alternative live din Bucuresti.

Alaturi de Parazitii, pe scena vor urca: Omu Gnom + DJ GreWu, Dedey & Kery, Urban Assault, MMC, O.N.&Clue si In Extremis.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum iti cresti copilul

Biletele pentru HIP HOP KOLEKTIV costa 40 de lei si pot fi gasite la intrare. Bilete la pretul de presale de 30 de lei mai gasiti doar astazi pe www.iabilet.ro si in reteaua UMAN din toata tara (Bucuresti: Baneasa Shopping City si Piata Romana – Strada George Enescu nr 30).

Citeste si:  Teatrul National din Targu Mures vrea sa intre in Guiness Book cu piesa "Sexpir- opere complete"

Un eveniment BestMusic Live Concerts oferit de Ciuc Premium si sustinut de Deezer, BlackSheep Sound, HipHop News, Bandit Music si HipHopDinRomania.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.