Prima fata Bond musulmana

Cam toate fetele care cred ca au un fizic cu oarece calitati viseaza sa apara intr-o buna zi intr-un film Bond. Pentru ele, ar fi ca si cum s-ar deschide portile raiului si un izvor de posibilitati ar tasni.

Zara Adams este primul fotomodel musulman care doreste sa devina o fata Bond. Ea va sustine o auditie in aceasta luna, sperand sa-si vada apoi numele pe genericul faimosului film.

Citeste si:  Tinutul lui Mos Craciun

Intr-un interviu acordat celor de la „The Sun” ea a spus ca celor din echipa de casting si producatorilor le-au placut pozele ei, ceea ce e un mare pas inainte, si au invitat-o sa sustina o proba. Nu are prea multe informatii despre rol, dar personajul este unul pozitiv, aparatiile pe ecran insumand 15-20 de minute. Fotomodelul a mai declarat ca o colaborare cu nume ca Marc Foster sau Daniel Craig ar fi o experienta uimitoare si o mare realizare pentru ea.

Citeste si:  Horoscopul dragostei in septembrie 2013

Zara Adams este constienta insa de faptul ca aparitia ei intr-un astfel de film ar fi o lovitura pentru parintii ei. In varsta de 25 de ani, ea a avut parte de o educatie severa si a declarat ca primul film pe care l-a vizionat a fost in momentul in care a ajuns la universitatea din Edinburgh. Coincidenta sau nu, a fost una dintre productiile Bond.

Citeste si:  Zodiac arboricol

Daca parintii ei nu ar aproba o asemenea alegere, prietenii in schimb o sustin. Zara spera insa ca atunci cand vor vedea cat de fericita si implinita se simte, rudele vor deveni ceva mai tolerante.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.