Primul film regizat de Malaele, noul James Bond si „Madagascar 2”, intre premierele lunii noiembrie

Debutul ca regizor de film al lui HoraÅ£iu Mălăele, noua peliculă din seria „James Bond”, o dramă cu Richard Gere protagonist ÅŸi continuarea succesului de animaÅ£ie „Madagascar” sunt cele mai aÅŸteptate premiere ale lunii noiembrie, în cinematografele din România.

Primul film regizat de Mălăele, care şi-a demonstrat deja calităţile ca regizor de teatru, este o comedie amară ce are ca pretext demersul unor jurnalişti interesaţi să facă un reportaj despre fenomene paranormale. Ajunşi într-o localitate aproape izolată, jurnaliştii află povestea tragi-comică a Marei şi a lui Iancu, care plănuiseră să se însoare în martie 1953, însă nunta avea să fie dată peste cap de moartea lui Stalin. În rolurile principale joacă Alexandru Potocean şi Meda Victor, producţia urmând să fie lansată pe 21 noiembrie.

Citeste si:  Workshop de bijuterii lucrate manual din argila polimerica

Cel mai nou film din seria „James Bond”, care va apărea în cinematografele noastre pe 7 noiembrie, se numeÅŸte „Quantum of Solace” ÅŸi îl are ca protagonist pe Daniel Craig, distribuit pentru a doua oară în rolul celebrului erou. Cu un buget enorm, de 225 de milioane de dolari, producÅ£ia a fost filmată în diferite oraÅŸe din Austria, Italia, Spania ÅŸi Chile. Pe lângă acÅ£iunea în sine, ochii privitorilor, în special ai celor de sex masculin, vor fi atraÅŸi, cu siguranţă, de Olga Kurylenko, ucraineanca de 29 de ani care joacă rolul frumoasei „responsabile” să-l seducă pe Bond. Pe James Bond.

Citeste si:  Drum spre minunile lumii I

Pentru iubitorii dramelor romantice, Richard Gere ÅŸi Diane Lane vor putea fi văzuÅ£i, din 14 noimebrie, în „NopÅ£i în Rodanthe”, o poveste care îi învaţă pe cei pesimiÅŸti că niciodată nu e prea târziu pentru a doua ÅŸansă. Replica europeană pe genul sentimental vine din Marea Britanie ÅŸi se numeÅŸte „Triunghiul dragostei”. Cu Keira Knightley pe afiÅŸ, producÅ£ia câştigă mult prin consistenÅ£a scenariului, în fapt – o incursiune inedită în biografia poetului galez Dylan Thomas, marcată de momentul în care acesta se îndrăgosteÅŸte de două femei nonconformiste.

Continuarea filmului de animaÅ£ie „Madagascar” va apărea ÅŸi ea în cinematografele din România, începând cu 28 noiembrie. Cei mici ÅŸi nu doar ei vor avea prilejul să urmărească, astfel, noile aventuri ale personajelor din Zoo New York – hipopotamul, girafa, leul ÅŸi zebra, premiante la capitolul comunicare datorită vocilor împrumutate de actori precum Ben Stiller ÅŸi David Schwimmer.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 11-17 martie

Un alt star de la Hollywood, Samuel L. Jackson, va ajunge pe marile ecrane de la noi pe 21 noiembrie, odată cu premiera peliculei de acÅ£iune „Mărul discordiei”, în vreme ce amatorii de film european pot vedea, din 7 noiembrie, comedia romantică „Paris”, cu Juliette Binoche ÅŸi Romain Duris în rolurile principale.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.