Proces intentat lui Mungiu

Citim azi in „Libertatea” despre procesul intentat de Cornel Constantiniu lui Cristian Mungiu si firmei sale, Mobra Film, cea care a produs multi-premiata pelicula „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” pentru ca doua dintre piesele semnate de el apar pe coloana sonora fara sa-si fi dat acordul. Este vorba de cantelece „Lasa lumea sa vorbeasca” si „Te aud mereu”, cea de-a doua interpretata de Angela Similea.

Citeste si:  4 elemente-cheie pe care clientul TREBUIE sa le auda in vanzari !

Lucrurile sunt mai complicate decat ar parea la prima vedere. Mungiu a refuzat o intelegere amiabila, preferand sa se ajunga la proces, el considerand ca nu ii datoreaza nimic lui Constantiniu, bazandu-se pe un contract cu firma textierului Eugen Rotaru, autor al versurilor uneia dintre melodii. Constantiniu sustine insa ca nu si-a dat acordul pentru a i se folosi vocea si numele in film, nici regizorului si nici textierului.

Citeste si:  Expozitia numarul 1 de Fitness, Wellness si Bodycare - Wellfit Expo

Cat despre Angela Similea, aceasta a afirmat ca are un contract cu Mungiu, prin care isi da acordul pentru folosirea piesei in film, dar nu si pentru DVD-ul cu filmul.

Asadar itele acestei afaceri sunt incurcate, avand in vedere numarul mare al protagonistilor implicati.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.