Proiector AstroStar – puterea stelelor de pe Cer

Inca de pe vremea vechilor greci, astronomii au numit cerul nocturn sfera celesta, pentru ca, vazut de pe Pamant, arata ca o sfera transparenta cu stele prinse de ea. Miracolul vizual cu aranjamente stelare, cerul instelat a cucerit multe suflete, a „vazut” multe cuceriri si suferinte, a ajutat probabil mii si mii de decizii si a ramas in poezia vietii. A fost si va ramane ascunzisul unde dorintele par mai aproape, unde se leaga destine secrete, unde multe lacrimi se usuca si unde la sfarsit apare curbura fetei care indreapta toate celelalte… zambetul tau.

Citeste si:  Cadouri unicat de Paste! Ideile nu se termina niciodata!

Folosire

*proiecteaza o lumina de ambianta identica cu cerul plin de stele.
*este prevazut in centru cu un mecanism tip busola prin care se seteaza luna curenta si astfel puteti avea o proiectare asemanatoare cerului instelat.
*ideal pentru momente de romantism, pentru camera copiilor, pentru toti cei care isi doresc lumina stelelor in casa, pentru toti cei cu inclinare spre individualism, spre visare.
*aranjeaza-ti un mic planetariu impodobit cu stele care stralucesc doar pentru Tine.

Citeste si:  Israela se marita

Proprietati

*proiector de stele cu imaginea cerului instelat pentru fiecare luna a anului.
*vine intr-un kit si va trebui sa construiti proiectorul. Toate piesele pentru proiector sunt incluse; are un manual cu imagini concrete si pasii care trebuie urmariti in asamblare. Veti avea nevoie de o foarfeca si o surubelnita.
*functioneaza pe baza de baterii.
*se poate folosi si afara, insa nu lasati sa fie atins de ploaie.

Citeste si:  Reclame anti-dragoste, via Superbowl

Poate fi achizitionat la pretul de 150 RON pe site-ul celor de la Smuff.ro.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.