Prostitutie la nivel inalt

De prin octombrie incoace, mirobolantul cuplu Andreea Spataru- Boschet a avut parte de multe despartiri si impacari. Insa, recent blonda sustinea sus si tare ca despartirea lor este definitiva, pentru ca, la cateva zile, sa fie surprinsi de ziaristi in fata Sectiei de Politie 1 certandu-se ca la usa cortului.

Scandalul nu s-a incheiat insa aici. Exista voci, relateaza cei de la „Click”, care sustin ca Andreea ar fi constituit obiectul unei negocieri, al unei tranzactii.

Andreea a petrecut o vacanta in strainatate impreuna cu omul de afaceri timisorean Ciprian Nistor pe vremea cand inca era cu Boschet. Nistor este el insusi un personaj controversat, care se presupunea ca urma sa construiasca un bloc de locuinte in valoare de un milion de euro, insa a disparut cu banii presupusilor viitori proprietari. Suma pe care a cheltuit-o cu vedetele de pe malurile Dambovitei.

Citeste si:  La multi ani, Cristian Mungiu

Mai mult, un alt om de afaceri, sirian de aceasta data, pe numele sau Jabri Tabrizzi, spune ca Nistor are si la el o datorie de 700 000 de euro. Deh, vedetele cu cheltuiala mare se intretin.

Sirianul l-a executat silit pe donjuanul de Timis, executorul judecatoresc vanzand terenul unde acum ar fi trebuit sa se inalte blocul. Nistor este in prezent urmarit penal de Parchetul Timis pentru inselaciune.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 4-10 noiembrie

Ca sa ne intoarcem la tumultuoasa poveste de amor, se pare ca atunci cand s-au intors din Germania, pe cei doi, ii astepta la aeroport furiosul Boschet. Care l-ar cam fi „bruscat” pe timisorean, dar, dupa ce si-a varsat naduful, a revenit omul pragmatic cunoscut de toti. I-a propus amorezului sa i-o „lase” pe Andreea, in schimbul sumei de 700 000 de euro. Caci la atat se ridicase investitia lui Boschet.

Citeste si:  Ce spun planetele despre tine

Nistor nu a negat aceste informatii. S-a multumit sa-si apere dreptul la intimitate.

Andreea bineinteles neaga ca l-ar fi inselat pe Boschet. Despre Nistor spune doar ca nu este genul ei si ca nu e nici cel mai frumos barbat de pe pamant. Ca si cum Boschet ar detine in palmares titlul de Mister Univers.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.