Publicul de la concertul Depeche Mode poate merge la BESTFEST cu aceleasi bilete

Persoanele care au cumpărat bilete la concertul Depeche Mode, ce ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, în Bucureşti, le pot schimba pe bilete la BESTFEST, pot primi banii înapoi sau le pot păstra până la un viitor anunţ referitor la posibila reprogramare a evenimentului.

Pe site-ul oficial al trupei, cumpărătorii sunt sfătuiţi să păstreze biletele până la un viitor anunţ privind posibila reprogramare a evenimentului.

Organizatorului evenimentului de la Bucureşti, Emagic, au anunţat, joi, că publicul poate schimba biletele pe unele la BESTFEST, care va avea loc la Romexpo, între 1 şi 5 iulie, cu Moby, Motorhead, Manowar, Santana, Franz Ferdinand şi The Killers printre invitaţi. Cei de la Emagic mai spun că sunt în legătură cu agentul turneului Depeche Mode, pentru a reprograma concertul ce trebuia să aibă loc sâmbătă, în parcul Izvor.

Citeste si:  Horoscopul lunii martie

Banii pe biletele la concertul Depeche Mode pot fi recuperaţi de la punctul de vânzare de la care le-au achiziţionat, începând de miercuri, 20 mai, într-un interval de 12 săptămâni de la această dată.

„Trupa Depeche Mode a fost forÅ£ată să anuleze încă patru concerte din turneul Sound of the Universe, din cauza unor complicaÅ£ii apărute în starea de sănătate a solistului Dave Gahan. Acesta este supus în prezent unor teste. Depeche Mode îşi cere scuze tuturor fanilor pentru neplăcerile create ÅŸi îi doresc lui Dave o recuperare cât mai rapidă”, se precizează într-un anunÅ£ publicat, joi, pe site-ul oficial al trupei britanice.

Citeste si:  Stephan Pelger la Victoria The Shop

În anunţ se precizează că, în afara show-ului de la Bucureşti, au fost anulate şi concertele la Sofia (pe 18 mai), Belgrad (20 mai) şi Zagreb (21 mai).

Trupa britanică a fost obligată să anuleze şi concertele din Atena şi Istanbul, anunţate pentru marţi şi joi. Marţi seara, înaintea concertului ce trebuia să aibă loc la Atena, lui David Gahan i s-a făcut rău şi a fost transportat de urgenţă la spital. Potrivit presei bulgare, solistul a fost sfătuit de medici să meargă în SUA, pentru tratament.

Citeste si:  Pelicula "Amintiri din Epoca de Aur" a fost bine primita de publicul de la Cannes

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formaÅ£ii, devenită celebră la începutul anilor ’80 ÅŸi prezentă cu 45 de piese în topurile single britanice. FormaÅ£ia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume de studio ÅŸi a vândut peste 75 de milioane de discuri.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.