Publicul decide soarta actorilor in spectacolul „7 dintr-o lovitura”

Teatrul nu e o cladire continua seria celor mai populare piese scrise de Lia Bugnar in mediul teatrului independent cu spectacolul 7 dintr-o lovitura.
Spectacolul de teatro 7 dintr-o lovitura scris si regizat de Lia Bugnar, cu actorii Ilinca Manolache, Anghel Damian, Catalin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole, Maria Obretin, are loc joi, 12 decembrie, la Godot Café Teatru, str. Blanari nr 14. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor la numerele de telefon 021 31 61 682 / 0736 414 244.

7 dintr-o lovitura scris si regizat de Lia Bugnar a obtinut premiul pentru cel mai bun spectacol al celei de-a VI-a editii a Festivalului Undercloud, actorul Catalin Babliuc fiind premiat pentru rolul “Bobo” drept cel mai bun actor. De asemenea Ilinca Manolache a fost distinsa cu premiul de cea mai buna actrita pentru rolul „Fefe”, in cadrul primei editii a Festivalului National de Teatru Independent.
Sapte dintr-o lovituraii aduce laolalta pe Ilinca Manolache, Anghel Damian, Catalin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole si Maria Obretin. O distributie care functioneaza de minune. O placere de a juca si a se juca pe scena, o placere de a face teatru si a darui teatru cum rar intalnesti. (Monica Andronescu, Yorick)

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 19-25 noiembrie

Sapte oameni complet diferiti sunt inchisi in studioul unei televiziuni. Doar doi dintre ei vor fi „norocosii” alesi sa joace intr-o telenovela. Fiecare incearca sa convinga publicul ca merita sa fie votat, insa, dincolo de aparente, intrezarim demoni (interiori) gata sa-si devoreze adversarii. (Teodora Gheorghe, scriitor)

7 dintr-o lovitura – piesa scrisa si regizata de Lia Bugnar – are o linie comuna in piesele scrise de aceasta: niste oameni-actori sunt adusi pe scena, sub pretextul unei povesti oarecare, pentru ca in final fiecare sa aiba propria poveste bine definita. Totul intr-un context extrem de apropiat de realitatea apropiata, ceea ce face empatizarea cu personajele sa fie una fireasca. Intr-o societate dominata de puterea televiziunii, de rating-uri si de extreme cu titlu de senzational, pe scena sunt aduse 7 scaune si o moderatoare. Pretextul aparent: un reality-show a carui miza este castigarea unui rol principal intr-o telenovela. Pretexul real: cautarea unui „ceva” senzational, care sa salveze televiziunea, pornind de la premisa ca spectatorilor le place sa vada rufe spalate in public. (Oana Duma, Forever Folk)

Citeste si:  CERBUL DE AUR septembrie 2008

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.