Puya castiga pentru a doua oara in instanta numele trupei „La Familia”

Curtea de Apel Bucureşti i-a dat câştig de cauză lui Puya în procesul în care acesta se luptă în instanţă cu membrul trupei BUG Mafia, Caddy, pentru numele formaţiei „La Familia”.

Astfel, magistraţii au respins apelul formulat de Caddy (Vlad Neagu Dragoş) din trupa BUG Mafia formulat împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti, care a anulat înregistrarea numelui formaţiei „La Familia” la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci de către trupa BUG Mafia.

Citeste si:  Lenjerie intima. O istorie. Cum au aparut sutienele, chilotii si alte nebunii

Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Tribunalul Municipiului Bucureşti a decis, pe 25 septembrie 2008, anularea înregistrării numelui formaţiei „La Familia” la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci pentru înregistrare cu rea-credinţă de către trupa B.U.G. Mafia.

Trupa hip-hop şi-ar putea redobândi vechiul nume, întrucât Puya (Dragoş Gărdescu) a câştigat deja fondul procesului pe care i l-a intentat lui Caddy (Vlad Neagu Dragoş), membru al trupei B.U.G. Mafia.

Citeste si:  Scopul investitiilor

ÃŽnregistrarea la OSIM a numelui „La Familia” a fost cerută în februarie 2004 de către unul dintre componenÅ£ii trupei B.U.G. Mafia.

Trupa hip-hop La Familia s-a înfiinÅ£at în ianuarie 1996 ÅŸi a cântat la început în deschiderea concertelor B.U.G. Mafia. După albumele „BăieÅ£i de cartier” (1997) ÅŸi „Nicăieri nu-i ca acasă” (1998), SiÅŸu a început să aibă prbleme drogurile.

Citeste si:  Albumul "Viva La Vida" al trupei rock Coldplay, cel mai vandut in anul 2008

În 2003, cântăreţul a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere ilegală de droguri pentru consum propriu.

A urmat eliberarea lui, după care reîncarcerarea tot pentru trafic de droguri.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.