Ramona Bădescu va fi amfitrioana unei seri culturale pentru miniştrii Italiei şi României

Ministerul Culturii şi Cultelor va organiza, cu ocazia şedinţei comune de guvern italo-române, în seara zilei de 9 octombrie, o seară culturală la Roma, unde amfitrion va fi actriţa Ramona Bădescu, informează MCC.

Evenimentul, intitulat „La Cultura ci unisce”, va avea loc în Auditorium Parco della Musica din Roma ÅŸi o va avea ca amfitrioană pe cunoscuta actriţă Ramona Bădescu.

Citeste si:  Mama India ajunge vanzatoare in Londra

Miniştrii celor două cabinete şi ceilalţi invitaţi de marcă vor vizita expoziţia de fotografii din foaierul sălii şi vor asista la un spectacol sincretic (muzică de cameră cu prezentare de diapozitive, balet, arii din opere), la care îşi vor aduce contribuţia nume mari ale artei interpretative din România şi Italia.

Citeste si:  Calitatile unui manager perfect

Tot în ziua de 9 octombrie 2008, prim-ministrul României, Călin Popescu Tăriceanu, şi ministrul culturii şi cultelor, Adrian Iorgulescu, vor participa la ceremonia de dezvelire a plăcii inaugurale şi de sfinţire a noului sediu al bisericii Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei.

Guvernul României, prin Ministerul Culturii şi Cultelor, a achiziţionat terenul şi a contribuit la înălţarea acestui edificiu, cu suma de 2,5 milioane de euro.

Citeste si:  “Slumdog Millionaire” si “The Curious Case of Benjamin Button”, marii castigatori ai premiilor BAFTA

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.