Ramona Badescu la primarie

Ca si cum nu ar fi de ajuns exemplare ca cele doua Elene, Udrea si Basescu, in politica, Ramona Badescu s-a hotarat sa candideze la functia de consilier la primarie. Linistiti-va, nu a Bucurestiului, ci a Romei.

Berlusconi a dovedit insa printr-o declaratie ca nu numai presedintele nostru exceleaza la glume de autobaza, ci si fostul prim-ministru italian. El a afirmat ca nu le-ar pune pe starlete sa candideze, ci ar face „alte lucruri” cu ele. Ramona Badescu nu s-a aratat insa ofensata, ci i-a raspuns pe acelasi ton de gluma.

Citeste si:  Salonul vietii armonioase

Deja Ramona Badescu a ajuns experta in probleme de administratie locala. Indignata ca a facut o ora si jumatate de la Capsa la Guvern, i-a solicitat o intrevedere amicala lui Ludovic Orban, in timpul careia i-a dat un sfat extrem de pretios, dar inutil: sa incheie o colaborare cu o firma producatoare de motorete si scutere! Acum ne intrebam cine ar trebuie sa semneze un astfel de contract, cine ar da banii pe aceste vehicule si cine ar beneficia de ele? Intrebari redundante…

Citeste si:  YARD SALE de august

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.