ResUmE – Oamenii sunt mai mult decat cifre

Asociaţia DaAfaceri (www.daafaceri.ro) organizează pentru a cincea oară ResUmE (Resurse Umane in Economie). Evenimentul constă intr-o conferinţă ce va avea loc pe 31 martie, la ora 13.30 in ASE, Facultatea de Cibernetică, sala 2013. Aceasta va fi urmată de 3 workshop-uri in zilele de 7, 8 si 9 aprilie.
Prin ResUmE dorim să oferim studenţilor o perspectivă de profunzime asupra domeniului Resurselor Umane prin prezentarea unor teme de actualitate atât din punct de vedere informaţional cât şi practic. Se urmăreşte crearea unei comunităţi de viitori specialişti, a căror pregătire să înceapă încă din timpul facultăţii. Valorile pe care proiectul le va promova sunt: cunoaştere, implicare, dinamism, profesionalism şi pasiune pentru oameni.

Citeste si:  Croatia intra in UE. Sa-i cotropim Dalmatia!

Luni, 31 martie, ora 13.30 va avea loc conferinÅ£a “TendinÅ£e actuale pe piaÅ£a capitalului uman din România”. Vor fi puse în discuÅ£ie urmatoarele teme: ”Leasingul de personal”, ”Voluntariatul corporatist”, ”Cum furăm angajaÅ£ii sau tainele headhunting-ului” si ”Blogul – alternativă de recrutare?”. Pentru dezbaterea acestor teme i-am invitat pe Cristina Savuica (Lugera&Makler), Traian Bossenmayer (Contrast HR), Răzvan Ilie (AIMS).
Participarea la workshop-uri este condiţionată de înscrierea prealabilă, ce presupune completarea unui formular, urmată de o invitaţie la interviu. În urma procesului de selecţie vor fi aleşi 25 de participanţi. Startul la înscrieri se dă pe 24 martie. Descarcă formularul de pe www.daafaceri.ro completează-l pâna pe 1 aprilie şi trimite-l pe mail la adresa alina.surdu@daafaceri.ro.
Temele pe care le vom aborda în cadrul workshop-urilor vor fi: “Primii paşi spre job-ul visat”, “Construieşte-ţi cariera” şi “Motivarea nonfinanciară”.

Citeste si:  Pe 21 mai trupele TAXI SI POPAS, pe aceeasi scena, pentru aceeasi cauza

DaAfaceri este o organizaţie studenţească din ASE infiinţată in 2003. DaAfaceri urmăreşte dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul studenţilor si dezvoltarea profesională a acestora pentru o mai bună integrare in mediul de afaceri din România.
Pentru mai multe informaţii despre acest proiect puteţi accesa site-ul www.daafaceri.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.