Revlon si Intercoiffure lanseaza trendurile 2008

Luni, 12 noiembrie a.c., incepand cu orele 14,00, la Palatul National al Copiilor, Bd. Tineretului nr 8-10, Sector 4, Bucuresti, INTERCOIFFURE ROMANIA si REVLON Professional Romania va invita la „Congresul Intercoiffure Romania 2007”.

In cadrul acestui eveniment vor avea loc:

Concursul de hair-styling pentru juniori (ora 14,00) pe tema „Fantezii de iarna” – coafura de seara. In concurs sunt inscrisi 20 de tineri stilisti din toata tara care se vor intrece pe scena in imaginatie, indemanare si profesionalism

Citeste si:  Faith No More vin la Bucuresti!

Show-ul „BLONDISSIMO” – Extreme Blonde Session – prezentarea echipei Revlon Professional (ora 15.00). Protagonistii spectacolului sunt Lucian Bratu, Doru Condruti, Adrian Colesniuc, Ionut Baciu si Victor Florin Serban. Spectacolul va impleti arta coafurii de seara cu cea a aranjarii parului pentru toata ziua, prezentind tendintele propuse de Revlon Professional Romania pentru iarna 2007-2008.

Show-ul se mandreste cu participarea extraordinara a doamnei Ileana Bajenaru asistata de Julieta Dumitrescu, participare ce isi va lasa amprenta pe partea de coafura de seara.

Citeste si:  Pink Martini: nou album, si prima piesa in limba romana, aniversand centenarul Maria Tanase

Momentul „Black Night” (ora 16.00) – prezentare a stilistei Carmen Fedeles, membru fondator al Asociatiei Intercoiffure Romania, creatorul primului catalog de Hair Style romanesc.

Momentul „Cristina Carrique & Silvia Esparza” (ora 16.30) – Cele doua celebre stiliste spaniole au un CV de invidiat, cu momente profesionale care merg de la managerierea propriilor saloane pana la pozitii de Art Director pentru companii de renume. Show-rile la care au participat sau pe care le-au coordonat se afla in topul evenimentelor de gen.

Citeste si:  Muzeul National al Taranului Roman a castigat premiul ASER 2013

„Momente magice – Razvan Andrei” (ora 17.45) – mini-spectacol prezentat de Echipa New Andrei Style impreuna cu actorii teatrului Omidee; Razvan Andrei este Director Artistic INTERCOIFFURE Romania si a primit trofeul INTERCOIFFURE Mondial Personalitatea Anului la Paris in 2007


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.