Robbie, au venit extraterestrii?

Obsesia lui Robbie Williams pentru extra-terestri a prins aripi noi. Vedeta isi petrece tot timpul liber, sapte zile pe saptamana, vizitand observatoarele din desertul Arizona. S-a tot holbat prin telescoape cautand semne de viata pe alte planete, citim azi in „The Sun”.

Cantaretul este atat de pasionat de noul lui hobby incat planuieste sa-si cumpere propriul observator. Pretul unuia este estimat la 2,5 milioane de dolari. Un chilipir, nu-i asa?

Citeste si:  Cum il cuceresti - dos and don’ts in functie de zodie

Nu-i pasa ca a cam ajuns de rasul prietenilor din cauza acestor „mici” excentricitati. Unul dintre apropiatii sai a declarat ca Robbie are o viata bizara in acest moment, disparand din senin in desert pentru a contempla galaxiile indepartate. De abia asteapta sa-si cumpere un observator chiar in Arizona. Orice are legatura cu spatiul il obsedeaza.

Citeste si:  "Gabriela si-a extirpat un ovar"

Sa ne mai amintim ca imaginea turneului Close Encounters pe care l-a sustinut in 2006 a fost bazata tocmai pe faimoasele farfurii zburatoare? Sau ca in ultimele luni a legat o stransa prietenie cu fostul prezentator sportiv David Blair, care crede ca marii lideri ai lumii, incluzandu-i pe Goerge W.Bush si pe Tony Blair sunt extre-terestri reptilieni deghizati in oameni?

Citeste si:  Bancuri cu zodii

N-am avut niciodata incredere in cei doi, insa nu am banuit nicio clipa ca situatia e atat de grava.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.