Robbie la tribunal

Robbie William a pierdut ieri in justitie in procesul intentat de catre fostul sau manager, Nigel Martin Smith. Cantaretul s-a vazut nevoit sa-si ceara scuze public pentru ca a lasat sa se inteleaga in versurile unei melodii de pe albumul Rudebox ca managerul ar fi vinovat de sustragerea unor fonduri pe vremea cand se ocupa de Take That.

Citeste si:  De la obiective la actiuni realizabile

Dupa un proces care a durat aproape un an, Robbie trebuie sa-i plateasca o jumatate de milion de lire sterline pentru daune morale si cheltuieli de judecata. Nigel, dupa ce s-a dat verdictul, nu a putut sa sa abtina de la rautati, declarand ca starul britanic trebuie sa ia cinci ani pauza pentru ca nu poate face valului de popularitate si ca ar trebui sa nu-si mai iubeasca propria persoana atat de mult. De asemenea, a adaugat ca de-abia asteapta sa primeasca cecul de la Robbie, pe care-l vede ca pe un cadou de Craciun grozav.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum rezisti la stres

Schimband nota, Nigel a afirmat ca nu el a fost cel care a dorit sa ajunga la tribunal, ca daca ar fi fost interesat de bani, conflictul s-ar fi rezolvat in mod pasnic acum multa vreme. Ceea ce l-a iritat a fost insa refuzul lui Robbie de a-si cere scuze, precum si de a stabili o intalnire sau de a citi scrisorile trimise. Se pare ca managerul tine mult la imaginea sa de om integru si nu poate fi invinovatit pentru asta.

Citeste si:  Serile Bucuresti Strict Secret BISERICILE DEMOLATE SUB REGIMUL CEAUSESCU

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.