Roger Moore: „Eu aveam lipici la femei. Daniel Craig este un asasin” – The Guardian

Roger Moore, actorul cel mai longeviv în rolul James Bond, consideră că el, în această postură, era un bărbat cu lipici la femei, în vreme ce actualul Bond, Daniel Craig este, mai degrabă, un asasin, notează cotidianul britanic The Guardian.

„Pe ecran, spionii trebuie sa fie chipeÅŸi, pentru că este vorba de fantezie. Dacă toată lumea este îmbrăcată la patru ace, atunci un spion adevărat va trebui să poarte ÅŸi el un costum elegant, astfel încât să nu arate diferit de ceilalÅ£i”, a mai spus Roger Moore, într-un min-interviu acordat cotidianului britanic.

Citeste si:  TIFF vine la Bucuresti

Celebrul spion James Bond, creat in 1953 de Ian Fleming, a fost interpretat, în cele 22 de producÅ£ii realizate până acum, de Sean Connery, urmat de George Lazenby, David Niven, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ÅŸi Daniel Craig. Roger Moore a fost protagonist în ÅŸapte producÅ£ii ale seriei, în perioada 1973-1985, între care „Live and Let Die”,”For Your Eyes Only” ÅŸi „A View to Kill”.

Citeste si:  Designerul roman Aura Cercel a creat o rochie pentru Oscar

Daniel Craig a fost distribuit de două ori în acest rol, în 2006 („Casino Royale”) ÅŸi anul acesta, în „Quantum of Solace”, cel mai nou film din serie, care a avut un buget de 225 de milioane de dolari.

Lansarea „Quantum of Solace” are loc miercuri, potrivit Reuters, filmul urmând să intre ÅŸi în cinematografele din România pe 7 noiembrie.

Citeste si:  Stii sa flirtezi?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.