Romanian Handmade Arts & Ideas Fashion Fair

In weekend-ul 28-29 mai, bucurestenii sunt invitati la Palatul Bragadiru, la un targ al artelor, ideilor si mestesugurilor, in cadrul Romanian Handmade Arts&Ideas Fashion Fair.

De-a lungul celor doua zile, targul va gazdui expozanti din domeniul modei, alaturi de artisti creatori de accesorii, bijuterii, picturi, sculpturi si alte obiecte manufacturate cu pasiune si maiestrie. Multe nume de pe scena artisticaa momentului au confirmat deja prezenta, printre ele numarandu-se Mihaela Glavan cu o selectie de produse din colectiile Sepala si Mihaela Glavan, Oana Vasiloiu, Praf, by Laura Vargalui, Ioana Popovici, Val Decor, Ionutz Botez, Ramona Rusu, Sergiu Chihaia, Florentina Giol, Fe[Male], Boeroiu Bianca, Musat Studio, Radu Florea, Brandusa Bontea, botond Reszegh | Sincolors, Razzcraft by Razvan Vasilescu, Cezar Popescu, Bogdan Marin, Silvia Cornea, Carecutare, Corina Mardari, Dana Simion si altii.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 19-25 august

Vizitatorii targului vor putea admira si cumpara creatiile artistilor contemporani, intr-un gest de sprijin si solidaritate fatade tinerii talentati de langanoi. Seara va avea loc cocktail party-ul cu DJ guest – DJ Rolf si DJ Sinkronize, care vor face deliciul tuturor celor care aleg sa isi petreaca serile la Romanian Handmade Arts & Ideas Fashion Fair.

Citeste si:  Martisoare voioase la Muzeul Satului!

Primul dintr-o serie care se doreste cat mai longeviva, evenimentul se adreseaza celor care cred in spiritul manufacturier si in calitatea artistica a lucrarilor Made in Romania.

Fie ca va doriti un accesoriu, un costum, o piesa de decor, idei de arhitectura, interior sau exterior design, o degustare de gastronomie clasica, o felie de socializare sau un suvenir de la expo cu vanzare, va asteptam cu drag la Palatul Bragadiru, la Romanian Handmade Arts & Ideas Fashion Fair!

Citeste si:  Nunta cu saorma si fite

Romanian Handmade Arts & Ideas Fashion Fair este organizat de Razvan Vasilescu – Razzcraft, doctorand la Universitatea Nationalade Arte Bucuresti, Sectia Moda.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.