Romanii sunt destepti

De 1 Decembrie, ciocolatica ROM Autentic ii propune Romaniei sa devina prima tara din lume care isi schimba imaginea pe Internet.

Campania Romanii sunt destepti e un succes de zile mari. Cum ar fi, de exemplu, Ziua Nationala. Mai concret, peste 270.000 de oameni au luat pe sus internetul si au cautat deja sintagma “romanii sunt destepti”. Asta inseamna ca sugestiile automate din motorul de cautare Google care sifonau destul de urat imaginea romanilor au acum toate sansele sa se schimbe. Simultan, sute de site-uri au scris despre initiativa, in vreme ce campania a fost laudata pana si in Germania, Italia, Anglia, Austria, Grecia, Bulgaria, Rusia sau, quelle surprise!, in Franta.

Citeste si:  Laureatul premiului Nobel pentru literatura indeamna oamenii sa continue sa citeasca romane

Nume cu greutate din cele mai diverse domenii, dar care isi indragesc fratii romani, sustin si ele campania: Ilie Nastase, CRBL, Ion Caramitru, Andreea Esca, Puya, regizorul Corneliu Porumboiu, fotbalistul George Ogararu se numara printre cei care cred ca romanii sunt campioni, educati, simpatici, isteti, ospitalieri, sau creativi.

Sugestiile oferite automat de google.co.uk au facut-o pe Loredana Salanta, Miss World Romania si Top Model of the World, sa se alature campaniei si sa sustina cautarea “romanii sunt frumosi.”

Citeste si:  Jane Fonda va reveni pe Broadway, dupa 40 de ani de pauza

foto

Romanca noastra, care a dat clasa celor mai frumoase femei de pe cele 6 continente, crede ca schimbarea imaginii Romaniei incepe cu schimbarea parerii noastre despre noi insine si cu recastigarea increderii in calitatile noastre. Fotografiile din cadrul pictorialului Loredana Salanta au fost realizate de Macri Studio.

foto

Asa ca incepand cu luna decembrie, Loredana va purta cu mandrie tricourile cu mesajul campaniei pe scenele din Germania, China si India.

Citeste si:  Horoscop chinezesc 2013

foto

Daca si tu crezi ca suntem mai buni, mai frumosi sau mai cu mot decat zice internetul, intra acum pe www.romaniisuntdestepti.ro. Cauta “romanii sunt destepti” si hai sa facem din Romania prima tara din lume care isi indulceste imaginea pe net.

foto

Desteapta-te, romane, si pe Internet!

foto
foto
foto


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.