Rozalb de Mura – un altfel de baron

Magazinul Rozalb de Mura s-a deschis in aprilie 2007 si deja este celebru. De ce? Pentru ca este cu totul si cu totul special!

Baronul Rozalb de Mura este nou in peisajul autohton, si despre el nu vei citi in ziarele de scandal, ci il vei gasi peste tot si nicaieri, dar mereu altfel! ” Invaluit in mister Rozalb de Mura calatoreste prin lume si isi alege destinatii incitante si persoane carismatice care sa-i tina companie. Granitele dintre realitate si fictiune se dizolva imperceptibil…”

Brand-ul este pe piata romaneasca inca din primavara anului 2006 si prezinta in principal haine semnate de designerul roman Olah Gyarfas. Olah Gyarfas este ‘educat’ in Timisoara, la Universitatea de Vest, sectia Arte, adauga CV-ului sau o bursa la Universitatea de Arte Aplicate din Budapesta, si nenumarate participari la evenimente din sfera fashion, in Romania si in afara. Gyarfas se poate lauda cu mixuri inedite pentru terenul virgin al modei up-scale romanesti: extremele masculin si feminin, accente sport aristocratice, detalii practice si straluciri metalice de care nu-ti poti dezlipi ochii. Totul se invarte in jurul unor piese clasice, apropiate tinerilor, de inspiratie sport, navy etc si reinventate prin prisma inspiratiei de moment sau de profunzime a autorului.

Citeste si:  Genti speciale pentru femei speciale la Tarafashion.ro

Aflat deja la a patra colectie, primavara-vara 2008, intitulata „Orasul care nu exista” este un preludiu poetic pentru un desert arid, „vasta imparatie a stancilor”. Inspiratia lui Gyarfas vine de la sine: albumul „Silent Shout” al suedezilor de la The Knife, lacul Sf. Ana, insula pustie pe care imaginatia va juca mereu feste ochiului, etc.

Citeste si:  Indigo terorizeaza America

La Rozalb de Mura STORE vei gasi colectiile semnate Olah Gyarfas si inca multe alte piese de la Ana Alexe, Carmen Secareanu, Ana Maria Lungu. Si pentru a completa tinutele, la Rozalb de Mura STORE gasim bijuterii de autor semnate de Kuki Constantinescu. Kuki Constantinescu creeaza inele, dar inele sculpturale, adevarate opera de arta, menite a pune in valoare o tinuta la fel de avangardista. Ea este un alt fel de designer, cu experienta in creatie vestimentara in Suedia, insa departe de modelul scandinav, minimalist.

Exista proiecte artistice comisionate special pentru buticul din Curtea Sticlarilor, in colaborare cu artisti plastici, muzicieni ca : Tobias Stenberg, Olivia Plender, Constantin Luser sau grului Liste Noire. Astel spatiul exceptional creat devine un loc din care te va cuceri avangardismul pe toate planurile.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 21-24 ianuarie

In caminul baronului Rozalb de Mura, vei gasi obiecte create de oameni pentru oameni, piese pline de viata, care isi permit luxul de a transmite un mesaj vizitatorilor prin personajele create vizual de Olah Gyarfas si echipa!

Ca un veritabil dandy, baronul asteapta vizitele admiratorilor!

Rozalb de Mura STORE
Strada Selari nr. 9 – 11 (Zona Lipscani), Curtea Sticlarilor, etaj 1, sector 3, Bucuresti
Marti – Sambata: 11:00 – 21:00
Duminica – Luni : Inchis


WWW.ROZALBDEMURA.RO

Fotografii: Rozalb de Mura


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.