Run, Pete, Run!

Oricat de incredibil ar parea, Pete Doherty vrea sa participe la Maratonul Londrei. Interpretul formatiei Babyshambles a inceput deja sa practice jogging pentru a se pregati pentru traseul de 41 de km pe care va trebui sa-l parcurga la anul.

Un prieten, proprietarul unui post de radio, Ralph Bernard, a aparut intr-o buna zi la usa lui Pete sa-l invite la o mica alergare. Desi forma fizica a acestuia este mai mult decat dezastruoasa, Pete a acceptat. Si i-a si placut, repetand experienta de cateva ori.

Citeste si:  Invitati si proiectii speciale la Divanul Degustatorilor de Film si Arta Culinara

Cum treaba pare mearga bine, acelasi prieten i-a sugerat sa se inscrie la maraton. Multi s-au aratat circumspecti la noutate. Adica, omul este de-abia venit de la dezintoxicare si nu prea pare „dexintoxicat”. Insa confirmarea a venit din partea mai multor surse, deci probabil ceva adevar exista.

Cantaretul este pe calea cea buna. Cel putin dorinta de a reveni in forma, de a pierde kilogramele castigate la dexintoxicare, exista. Prietenii lui jura ca este intr-o faza in care vrea sa intoarca o pagina noua a vietii lui. Sa speram ca va fi ceva mai aerisita si mai „lizibila”.

Citeste si:  Psihologia inversa la serviciu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.