SHARIE WILLIAMS BAND SI NARCOTANGO LA BRASOV JAZZ & BLUES FESTIVAL

Sharrie Williams, cotata drept una dintre cei mai buni 15 interpreti de blues din SUA, va concerta la Brasov in cadrul celei de-a doua editii a festivalului Brasov Jazz & Blues Festival, sambata, 6 decembrie.

Sharrie Williams a participat la toate festivalurile prestigioase de blues din Europa si din Statele Unite ale Americii si este supranumita printesa gospel-ului si blues-rock-ului. Asta pentru ca reuseste sa imbine in concerte aceste 3 genuri muzicale. Atuurile ei cele mai mari sunt concertele live si spectacolele pe care si le pregateste temeinic, reusind sa furnizeze un act artistic de mare calitate.

http://www.sharriewilliamsmusic.com/

Pe 5 decembrie, in cadrul aceluiasi festival, revine in Romania, dar pentru prima oara la Brasov, trupa de tango electronic Narcotango (Argentina).

Citeste si:  Horoscopul lunii aprilie

„Ideea de Narcotango, de dans ca narcotic, s-a nascut din faptul ca atunci cand incepi sa dansezi tango este ca un drog, nu te mai poti opri”.

In anul 2000, Carlos Libedinsky, directorul muzical al trupei Narcotango, incepe sa danseze tango gasind in aceasta experienta un punct de cotitura in interesul sau muzical. Intensitatea oferita de milonga, expresia dezvoltata de dansatori pe ringul de dans a declansat dorinta de a crea o punte intre traditionalul tango si secolul XXI. Dupa ce in 2009 trupa a primit 2 nominalizari la Premiile Latin Grammy si Premiile Gardel, odata cu lansarea noului album, Limanueva, Narcotango a fost nominalizata din nou la Premiile Latin Grammy 2010 pentru cel mai bun album de tango.

Citeste si:  Seara de film documentar la MTR

Despre sound-ul lor, Narcotango spun ca au incorporat muzica electronica in tango-ul autentic, dand nastere unui nou sunet: „asta a fost geneza formatiei noastre si felul in care simtim muzica intr-o maniera actuala. Tango-ul s-a raspandit intre timp toata lumea, in Europa si nu numai, este ceva foarte la moda”.
http://narcotango.com.ar

In cadrul aceluiasi festival vor mai concerta scotienii de la Hidden Orchestra, Elena Mindru, una dintre muzicienele cele mai apreciate pe scena de jazz din Romania si din strainatate, Accord Vibes, Berti Barbera & Nicu Patoi, precum si grupul de blues din Pancevo (Serbia), Blue Family.

Bilete se pot achizitiona de la: Libraria St. O. Iosif, casa de bilete a Teatrului Sica Alexandrescu si on-line de pe www.biletebrasov.ro.

Citeste si:  CERBUL DE AUR septembrie 2008

Pretul unui abonament este de 150 de lei (exista un numar limitat de 100 abonamente). Pretul biletelor, in perioada de presale (pana pe 15 noiembrie) este de 65 de lei pentru ziua 1 si 65 lei pentru ziua 2, iar pentru ziua 3 de 75 de lei. Dupa 15 noiembrie bilete vor costa 80 de lei pentru primele doua zile, iar pentru ziua 3 va costa 90 de lei.
https://www.facebook.com/events/745920002109797/
Site-ul oficial: www.brasovjazz.ro

Program Brasov Jazz and Blues Festival 2014 (Teatrul Sica Alexandrescu)
Joi 4 decembrie
ACCORD VIBES (Romania)
HIDDEN ORCHESTRA (Marea Britanie)
Vineri 5 decembrie
ELENA MINDRU QUARTET (Romania /Finlanda)
NARCOTANGO (Argentina)
Sambata 5 decembrie
BERTI BARBERA & NICU PATOI (Romania)
BLUE FAMILY (Serbia)
SHARRIE WILLIAMS BAND (SUA)


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.