S-a deschis primul magazin C&A din Romania

Primul magazin C&A din Romania s-a deschis joi, 2 aprilie, in cadrul Militari Shopping Center. Magazinul are o suprafata de vanzare de 1.850 m².

Noul magazin C&A ofera clientilor textile de dama, barbati si copii, la un excelent raport calitate-pret. Clientii vor putea gasi in magazinul C&A din Militari toate marcile cu care s-au obisnuit deja in alte magazine europene: Canda, Yessica, Your Sixth Sense, Rodeo, Clockhouse, Jinglers, Angelo Litrico, Westbury, Baby Club, Here & There, Palomino.

Prin intrarea pe piata din Romania, C&A isi continua rapid expansiunea de succes, fiind acum prezenta cu mai mult de 100 de filiale in 7 tari est europene (Cehia din anul 1999, Polonia din anul 2002, Ungaria din anul 2002, Rusia din anul 2005, in Slovacia din primavara anului 2007 si in Slovenia din toamna anului 2007).

Citeste si:  Unde mergem in week-end, 16-18 octombrie

Pentru anul 2009, C&A planuieste deschiderea altor magazine in Bucuresti, dar si in alte orase din tara. Operatiunile din Romania vor fi controlate de catre CEE Head Office din Austria.

„Suntem bucurosi sa ne incepem activitatea in Romania, mai ales ca acesta este un prim pas intr-o tara noua. Intentionam sa deschidem alte magazine C&A pana la sfarsitul anului 2009, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara. in aceasta prima faza de extindere ne vom concentra pe ocuparea de spatii in centrele comerciale, insa nu excludem locatiile stradale” a declarat Norbert W. Scheele, General Manager C&A, Austria & SEE.

Citeste si:  Concepte noi pe piata gadget-urilor

Centrul comercial Militari Shopping Center are o suprafata de aproximativ 22.000 m² si este situat in partea de vest a Bucurestiului, pe o sosea intens circulata, in directia Pitesti. Statia de metrou este situata la o distanta de 600 m. in plus, exista si o linie de autobuz care permite accesul usor la centrul comercial cu mijloacele de transport in comun.

Citeste si:  Un jurnal trist

C&A reprezinta prin cele 1.200 de filiale deschise una din cele mai mari companii de moda din Europa, cu un numar de peste 35.000 de angajati in 17 tari. Compania a fost infiintata in anul 1841 de catre fratii Clemens si August Brenninkmeijer, cand acestia au deschis primul magazin C&A in orasul Sneek (Olanda).


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.