S-a deschis primul magazin un1duex2trois3 la Bucuresti

Primul magazin un1duex2trois3 se deschide in Bucuresti in acelasi an in care brandul aniverseaza 25 de ani de la infiintare. Magazinul 123 este amplasat la etajul 1 al Mall-ului Plaza Romania de pe bulevardul Timisoara, numarul 26, zona Militari.

Marca a fost fondata pe baza unui concept inovativ, oferind calitate premium la preturi accesibile. 1.2.3 este recunoscuta pe piata premium din Franta pentru croiul remarcabil al produselor dedicate femeilor. Lantul de magazine 1.2.3 include 180 de unitati in Franta, 20 in Belgia, 71 in Germania si 17 unitati in alte locatii internationale.

Citeste si:  Fii fericita de una singura

Denumirea marcii a fost inspirata din faptul ca 3 este numarul de piese vestimentare pe care o femeie trebuie sa le poarte pentru a avea aspect elegant. In primul rand o pereche de pantaloni sau o fusta, in al doilea rand un top si nu in ultimul rand o jacheta.

In crearea unei noi colectii designer-ii tin in primul rand cont de culoare, aceasta fiind un factor decisiv, la fel de important ca si croiul. Materialele sunt selectionate in functie de calitate, fiind apoi supuse unor controale stricte in laboratorul propriu. Cele patru linii care pot fi gasite in magazin cuprind imbracaminte pentru orice ocazie (de zi, de seara si casual) precum si o linie de accesorii. Publicul tinta al marcii sunt femei active, cunoscatoare ale ultimelor tendinte din lumea modei.

Citeste si:  Un jurnal trist

Marca 1.2.3 este in continua cautare de noi talente, oferind tinerilor creatori de moda oportunitatea de a crea si de a-si comercializa propriile colectii. Aceste colectii pret-a-porter sunt concepute de castigatorii Festivalului HyeresInternational Fashion and Photography, organizat in parteneriat cu 1.2.3 in ultimii patru ani.

Luminita Bilteanu, reprezentanta brand-ului 1.2.3 in Romania: „Suntem incantate ca am reusit sa aducem aceasta marca pe piata din Romania, brandul inregistrand deja succese prin extinderea din Europa de Est.”

Citeste si:  Cum sa evaluezi o oferta de job

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.