Sado-masochismul la romani

Cei de la „Cancan” au anuntat inca de ieri o serie de dezvaluiri legate de oameni sus-pusi din cele mai diverse domenii implicati in practici sexuale, sa le zicem, neobisnuite. Astazi au fost publicate primele poze.

De fapt, nu aflam niciun nume. Ni se spune doar ca este vorba de o fata bisericeasca (sa mai spunem inalt preasfintita?, avand in vedere contextul) si de un sportiv de performanta.

Citeste si:  Atitudinea in afaceri

Dar s-o luam cu inceputul. Incepand cu primavara anului trecut, ziaristii de la Cancan au incercat sa se infiltreze intr-o retea practicanta a BDSM (Bondage and Discipline, Domination and Submission, Sadism and Masochism). Ce este mai grav este ca respectiva organizatie este implicata si in trafic de carne vie si alte activitati ilegale.

Citeste si:  Proiector AstroStar - puterea stelelor de pe Cer

Dupa mai multe tatonari, in timpul carora au reusit sa intre in legatura cu un adept al rolului de „sclav”, care in „timpul liber” era preot, reporterii au intrat in posesia unui filmulet in care ierarhul- „sclav” se supune practicilor BDSM. Pe site-ul Cancan gasiti fotografii, care nu necesita niciun fel de explicatie.

Citeste si:  Cariere de viitor

Ulterior s-a stabilit si o intalnire cu respectivul prelat. La intalnire a participat si sportivul de la Clubul Dinamo, care juca rolul de stapan. Reporterului i s-a cerut sa filmeze scena de „amor” mai putin ortodox.

Maine se pare ca vom afla si numele protagonistilor. Daca toata povestea este reala, ne asteptam la adevarate seisme in societatea romaneasca, la toate nivelele.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.