Salonul de carte, muzica si presa la Muzeul de Istorie

Please select a featured image for your post

In perioada 3-7 martie, la sediul Muzeului National de Istorie a Romaniei din Bucuresti, holul central, se va desfasura Salonul de carte, presa si muzica Amplus, editia a XV-a.

Evenimentul reuneste anul acesta peste 100 de firme participante: edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societati si institute culturale, institutii de invatamant superior, unitati muzeale si, nu in ultimul rand, importanti reprezentanti mass-media scrisa si audio.

Citeste si:  Cum sa-ti protejezi afacerea in recesiune

Intrarea este libera pentru toti cei care cauta sa ofere un strop de cultura drept cadou de Ziua Femeii. Vizitatorii vor gasi la Muzeul de Istorie carte beletristica, tehnica, didactica, stiintifica, universitara, academica, economica, enciclopedica, critica, memorialistica, carte pentru copii si nu in ultimul rand lucrari muzicale, CD-uri si DVD-uri.

Citeste si:  De la artizanal la digital Muzeul National al Taranului Roman sarbatoreste 23 de ani de la refondare prin lansarea unei aplicatii de mobil

In fiecare zi vor avea loc, intre orele 13:00 � 14:00, minirecitaluri ale artistilor: Kristine, trupa Etnic, Cover Project, Senzual si Lavinia Francu. Publicul vizitator va avea, de asemenea, ocazia de a intalni importante personalitati din viata culturala, politica, vedete indragite, va participa la tombole atractive si se va bucura de maiestria artizanala a unor mesteri populari.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 4-10 mai

PROGRAMUL DE VIZITARE
– Miercuri, 3 martie: orele 14.00-19.00
– Joi, 4 martie; Vineri, 5 martie; Sambata, 6 martie: orele 11.00-19.00
– Duminica, 7 martie: orele 11.00-16.00


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.