Sambata, coloram si ne jucam la Libraria Bastilia!

Dragi cititori,

Va invitam sambata, 12 octombrie 2013 in lumea minunata a copilariei, sa intelegem, impreuna cu Lucia Muntean, cum se fac primii pasi in cariera de cititor profesionist. Autoarea colectiei Cartile Lucia Muntea va s?teapta sambata, ora 10.30 la Libraria Bastilia, in Piata Romana, nr.5. Vom vorbi despre cele mai recente doua titluri lansate in cadrul colectiei si despre cum sa invatam, prin joc, rime si povesti, alaturi de copiii nostri. Conferinta de presa va fi urmata de o sesiune de autografe cu prezenta Oanei Ispir, ilustratoarea volumului „Povestea prietenilor din padure”.

Citeste si:  Ceramica traditionala din Romania - Lansare de carte la Muzeul National al Taranului Roman

foto

Conferinta de presa va debuta cu un atelier de jocuri pentru copii, incepand cu ora 10.30. Ne vom juca impreuna jocurile „Uite-asa!”, vom desena cu ajutorul poeziilor din „Ghici, ghici, ghici ce voi desena aici?” si ne vom bucura de creativitatea celor mici atunci cand fac lucruri mari.

foto

Va asteptam, cu drag, la Libraria Bastilia, sa descoperim impreuna cele mai noi titluri aparute in colectia Cartile Lucia Muntean: volumul 2 al „Rimelor pentru cei mai mici” si „Povestea prietenilor din padure”!

Citeste si:  Imbraca-te pentru succes

Cu drag,
Echipa Cartilor Lucia Muntean


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.