Sambata dansam in aer liber!

3C Events va invita sambata, 10 mai 2008, intre orele 12.00 si 16.00 la concursul „Choose Dance”, ce se va desfasura in cadrul Festivalului „Tu alegi!”. Evenimentul are loc in Parcul Politehnica, in fata cladirii Rectoratului (Splaiul Independentei), intrarea fiind libera. Organizatori: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, Fundatia CRY, 3C Events si StreetBeat.

Publicul va fi antrenat de numeroase demonstratii de street dance, break dance, speologie, alpinism, thai chi, cascadorie, sah, parada, jonglerii si va putea participa la diverse concursuri cu premii.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum iti pierzi virginitatea

Concursul de dans are doua categorii: street dance 2 vs 2 si break dance 3 vs 3, unde dansatori amatori sau profesionisti vor incanta publicul, sub privirile unui juriu de specialitate. Premiul I este de 500 lei si se va acorda echipei invingatoare de la fiecare categorie. Toate detaliile legate de competitie se pot gasi pe www.3cevents.ro . Inscrierile se pot face si la fata locului, cu o ora inainte.

Citeste si:  100 de muzee din tara isi vor deschide portile sambata noaptea, in Noaptea Muzeelor

Festivalul „TU ALEGI!” se adreseaza adolescentilor si isi propune sa le ofere acestora o alternativa la violenta prin sport si arta.

Finalul evenimentului va fi marcat printr-un concert cu trupele BIO, VOO DOO si TEP ZEPI.

3C Events este prima agentie care a decis implicarea in cultura urbana, oferindu-si suportul pentru aceasta comunitate prin organizarea unor evenimente competitive realizate de o echipa de profesionisti.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 23-30 septembrie

StreetBeat este cea mai apreciata scoala de street dance din Romania, implicandu-se activ in dezvoltarea dansului urban prin cursuri, workshop-uri, teambuilding-uri bazate pe dans, competitii si evenimente.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.