Samsung Tobi, telefonul copiilor

Pe vremea mea, toti copiii umblau cu cheia de gat, mandrindu-se cu ea. Era simbolul lui „sunt mare de-acum”. Astazi, toti copiii umbla cu telefonul de gat, sau, ma rog, in buzunar, in ghiozdan, pe unde se poate. Daca esti in clasa a doua si n-ai telefon, deja esti exclus din grupul celor mari si cool.

Constienti de acest lucru, unii producatori de telefoane mobile au inceput deja sa vanda aparate destinate copiilor. Printre ei, se numara si Samsung cu al lor S3030, un telefon pe masura unui copil: mititel, colorat si nu foarte performant.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 4-10 februarie

Samsung Tobi

Samsung S3030, botezat cu numele de cod Tobi, a creat pentru copii si adulti tineri, desi, in ultimul timp, se vorbeste tot mai mult despre expunerea copiilor la radiatiile electromagnetice si felul cum acestea pot influenta sanatatea lor. Specialistii spun ca piticii sub 12 ani nu ar trebui sa foloseasca telefonul deloc, daramite sa aiba unul doar al lor.

Si totusi, Tobi se adreseaza chiar copiilor si, daca radiatiile electromagnetice nu pot fi eliminate, cei de la Samsung s-au straduit sa elimine toate materialele toxice si alergenice din compozitia carcasei, asa incat sa nu apara probleme cand ea intra in contact cu pielea sensibila a copiilor.

Citeste si:  Sascha Knisch sau cum sa supravietuiesti cand testiculele nu te ajuta

Pe langa aceasta caracteristica, Samsung Tobi are si altele, foarte atragatoare pentru copii si parinti deopotriva. Copiilor le vor placea culorile si combinatiile de culori vesele (roz, portocaliu, albastru, verde), dar si wallpaper-ele si temele animate cu monstruleti, oameni de zapada si pestisori. Originala este si partea din spate a carcasei, care poate fi schimbata si chiar personalizata cu fotografia preferata a copilului.

Citeste si:  Ce zodie esti in horoscopul arab?

Parintilor le va placea setul de functii SOS, care include „apel SOS”, „mesaj SOS” si „apel fals”, functii care pot contribui la siguranta copilului.

In rest, Samsung Tobi beneficiaza de toate functiile necesare unui telefon modern: MP3 player, camera foto de 1.3 MP, slot pentru card micro SD, Bluetooth, USB. Ecranul de 1.9 inch are 65K culori.

Il poti cumpara cu 623 de lei, de la MarketOnline.ro


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.