Samsung pebble, pietricica muzicala

In ultimul timp, producatorii de media-payere parca s-au straduit prea mult. Simplul si banalul MP3 player are acum ecran, taste multe si variate, o multime de optiuni si chiar touchscreen, ajungand sa semene din ce in ce mai mult, ca aspect, dimensiuni si pret, cu un telefon mobil. Producatorii par sa fi uitat ca majoritatea oamenilor nu vor decat sa asculte melodiile preferate, fara a fi nevoiti sa aleaga dintre sutele de optiuni, fara sa vada si videoclipul in acelasi timp, fara sa seteze egalizatorul, fara sa le atarne buzunarul sub greutatea gadget-ului si, mai ales, fara sa plateasca bani grei.

Citeste si:  Greseli in cariera

Putine sunt companiile care isi pastreaza player-ele simple, la dimensiuni mici, la preturi accesibile. Printre ele se numara, mai nou, si Samsung. Dupa succesul lui iPod Shuffle si al lui Zen Stone, Samsung a lansat (oficial, in vara anului trecut) Mp3 player-ul YP S2, zis Pebble.

Pebble

Daca ar fi sa aleg un MP3 player fara ecran, Pebble ar fi preferatul meu. Il scot in fata forma rotunjita, foarte originala pentru un gadget din categoria sa, lucirea discreta si culorile la moda.

Dupa cum spune si porecla, Samsung YP S2 seamana cu o pietricica de rau bine slefuita. De fapt, daca il vezi intr-o gramada de pietre, ca in pozele de prezentare, s-ar putea sa nu-l recunosti. Una dintre parti este lucioasa, simpla, cu un finisaj perfect. In spatele ei se ascund tastele, armonios integrate in forma circulara a aparatului.

Citeste si:  Celor mari, celor mici, bun venit tuturor in lumea… copiilor!!!

Pebble

Tastele sunt putine, dar fac tot ce ai nevoie : play/pauza, volum, inainte/inapoi. Se mai adauga un buton pentru functii mai avansate (functionarea LED-ului, adaugarea de melodii in playlist, etc), care ar putea fi mai greu de folosit, avand in vedere ca nu exista ecran.

Pentru ca design-ul este unul minimalist, a fost nevoie de un sacrificiu: nu exista mufa USB. In schimb, in pachet primesti un adaptor USB-mufa de 3,5 mm care te ajuta sa incarci melodiile de pe calculator. Odata conectat la computer, player-ul functioneaza ca un memory stick, adica nu ai nevoie de un soft special pentru a incarca melodiile pe el.

Citeste si:  Cum cheltuiesc zodiile banii din nunta?

Pebble suporta fisiere MP3, WMA si OGG, vine in doua variante de memorie, 1 Gb si 2 GB, si cinci culori diferite, negru, alb, verde, mov, rosu.

Il gasesti la E-Flamingo cu 99 de lei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.