Santaj la nivel inalt si nu prea

S-au dus zilele minunate cand Britney Spears si Paris Hilton puneau lumea pe jar prin activitati „festive” in care isi conjugau eforturile, fiecare punand la bataie talentul de party girl. S-au dus vremurile de aur ale prieteniei lor. Acum, de la lapte si miere, au trecut la fiere si venin.

Britney a amenintat-o pe fericita mostenitoare ca, daca nu inceteaza sa-i jigneasca pe cei din anturajul lor, va da publicitatii un material video in care Paris apare in compania unei alte femei in ipostaze intime, ca sa nu zicem de un act de lesbianism.
Amenintarea nu a avut loc verbal, ci prin corespondenta. Unul dintre apropiatii lui Paris a declarat ca aceasta nu a fost intimidata si ca reactia ei a constat intr-un hohot de ras. S-a multumit sa adauge ca Britney si prietenii ei se comporta prostesc.

Citeste si:  Pasiune sau obsesie

Raceala dateaza se pare de la petrecerea de aniversare a celor 26 de ani pe care Britney i-a implinit nu mai de mult de saptamana trecuta.

Eu sustin ca un pahar de tarie ar reinnoda frumoasa lor prietenie in mod temeinic, facand-o de nerupt cel putin atata vreme cat dureaza efectului gradelor de alcool.

Citeste si:  Festivalul inghetatei si ciocolatei

Si daca, pana la urma, se hotaraste publicarea respectivului material, cine ar avea de pierdut? Hilton nu e tocmai o fecioara si nu vad ce imagine imaculata ar fi de patat. Nu ar fi decat episodul X dintr-o serie inceputa acum ceva timp.

In legatura cu sarcina lui Britney, se zvoneste ca a pierdut-o.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce aptitudini ai

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.