Sarmalele Reci – Anul douazeci ajunge la Brasov, Bacau si Galati

Turneul prin care trupa Sarmalele Reci aniverseaza 20 de ani de muzica, ajunge in aceasta saptamana in trei orase.

Joi, pe 28 martie, sediul muzicii live din Brasov va fi Times Pub. Vineri, la Bacau, in S4 (fostul Subway) rockerii si nu numai vor primi o portie consistenta de Sarmalele Reci, iar sambata, pe 30 martie, turneul ajunge la Galati, in generosul club Zodiar.

Citeste si:  Prin parcuri de distractii cu Pierrot

Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Horvath si Vladi Sateanu au pregatit un setlist diversificat, incluzand cele mai iubite melodii Sarmalele Reci din toate timpurile, dar si cateva noutati, in stilul caracteristic.

De la piese cu mesaj social (Tara te vrea prost, Aurolac, Maniac, Gasca de la bloc, Cocktail Molotov), la melodii cu nume de fete (Violeta, Ana are mere, Blonda din blocul meu) pana la cantece lirice (Daca n-ai fi tu, La televizor, Nu mai fac), Sarmalele Reci si-au creat un stil inconfundabil, in care ironia se imbina cu umorul fin, virtuozitatea instrumentistilor sustine timbrul cald si puternic al solistului, mesajul se dezvolta in pasaje muzicale de o forta incontestabila.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum saruti!

De douazeci de ani, Sarmalele Reci este una dintre trupele autohtone cu personalitate artistica bine definita, piesele acesteia fiind recunoscute de la primele acorduri. Anul 2013 este anul reintalnirii cu admiratorii din intreaga tara, turneul Sarmalele Reci – Anul douazeci avand ca scop regasirea legaturii de simt si spirit intre trupa si public.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum te impaci cu soacra

Biletele pentru concertele din aceasta saptamana sunt disponibile prin Reteaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro/cautare/?search_string=sarmalele+reci#) si la cluburi, in seara evenimentelor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.