Scandal si dupa divort

Cand toti credeam ca, dupa despartire si, mai ale,s dupa terminarea disputelor legate de fabuloasa avere, povestea dintre Heather Mills si Sir Paul McCartney se va incheia in sfarsit, dupa ce a tinut prima pagina a ziarelor timp de cateva luni bune de zile, cei de la „Daily Mirror” aduc azi noi stiri si se pare ca apele sunt departe de a se fi linistit.

Fostul Beatles a inceput sa iasa cu Nancy Shevell, in varsta de 47 de ani, iar fostei sotii nu-i convine deloc situatia. O sursa a declarat chiar ca planuieste sa o sune pe Nancy pentru a o avertiza, chipurile, asupra riscurilor pe care o relatie cu muzicianul le presupune, sustinand cu tarie ca o face spre binele acesteia.

Citeste si:  Franceza l-a vindecat pe Cioran de extremism - Nouvel Observateur

Intre timp, McCartney si Nancy isi continua placuta vacanta prin insule exotice. Avocata lui Heather Mills a declarat ca fosta sa clienta ii ureaza cantaretului „toate cele bune” in noua sa relatie. Aceasta ar fi varianta oficiala.

Dar prieteni apropiati sustin ca ea este furioasa, ca se simte dezamagita si tradata pentru ca Paul a sustinut ca intre el si Nancy nu exista decat o nevinovata prietenie. Si o mai ingrijoreaza si gandul ca cei doi ar planui sa aiba un copil, ceea ce ar priva-o pe fiica ei, Beatrice, de locul cuvenit.

Citeste si:  Ganduri de Paste

Desi manioasa, Heather se dovedeste capabila sa-si planuiasca urmatoarea batalie prin tribunale cu fostul Beatles. Ea isi doreste sa obtina o hotarare judecatoreasca prin care sa faca publice inregistrarile din timpul audierilor de la divort. Desi judecatorul a calificat-o ca mincinoasa, ea crede ca va reusi sa demaste detaliile comportamentului lui Paul din timpul casniciei lor. Avocatul David Rosen a spus ca „Vrea ca publicul sa cunoasca faptele reala. Vrea ca oamenii sa stie ca ea a fost o mama si o sotie adevarata”.

Citeste si:  Lansarile Editurii ART la Targul de Carte Gaudeamus 2008

Asadar, povestea unei casnicii ratate este departe de a se fi incheiat.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.