Scrisori cu sange albastru

In cursul anchetei redeschise, s-a dezvaluit faptul ca Ducele de Edinburgh a incercat s-o ajute pe Printesa Diana atunci cand casnicia ei cu Printul Charles incepuse sa mearga prost. Diana ii trimitea scrisori scrise de mana pe care le incepea cu formula de adresare „Dearest Pa”. Iar „Pa” isi oferea serviciile de consilier matrimonial.

In acelasi timp, Mohamed al Fayed, tatal lui Dodi, pretinde ca accidentul in care cei doi au murit a fost pus la cale de Printul Philip pentru a-i impiedica sa se casatoreasca.

Citeste si:  Horoscop. Afla la ce sa te astepti in luna iulie de la astre

Intr-una dintre scrisori Printul Philip marturisea ca „Daca mi s-ar cere, as face tot posibilul pentru a va ajuta pe tine si pe Charles, dar sunt gata sa recunosc ca nu am abilitati de consilier matrimonial”. Diana i-a raspuns: „Draga Pa, am fost extrem de emotionata de ultima scrisoare, care mi-a demonstrat ceea ce stiam deja si anume, ca va pasa cu adevarat. Sunteti foarte modest si ma vad nevoita sa va contrazic. Ati aratat o mare capacitate de intelegere si sper sa va pot cere sfatul in lunile care urmeaza”.

Citeste si:  Alte greseli de manager

Se pare ca socrul a facut tot ce-i statea in putinta pentru a salva o casnicie ratata.

Numeroase fragmente din scrisori au demonstrat faptul ca Printesa Diana ii era recunoscatoare Ducelui, multumindu-i in repetate randuri.
Trebuie insa mentionat faptul ca juriului i-au fost aratate numai extrase, nu corespondenta integrala dintre cei doi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.