Se lanseaza JUNIOR EXPO !

JUNIOR EXPO , Salonul dedicat Copiilor între 6-12 ani şi Părinţilor îşi deschide porţile în zilele de 23-24-25 Mai la Sala Polivalentă din Bucureşti .

Părinţii găsesc aici soluţii, idei şi sfaturi pentru a-şi ajuta copiii să păşească cu succes într-un nou univers : pregătirea pentru şcoală şi primii ani de şcoală.

Succesul Salonului BABY EXPO – www.babyexpo.ro, care până în prezent a fost vizitat de peste 200.000 de părinţi cu copii între 0-5 ani şi viitoare mămici şi faptul că există o cerere crescândă şi o ofertă din ce în ce mai variată pe piaţa produselor adresate segmentului 6-12 ani ne-au determinat să creăm Salonul JUNIOR EXPO !

Citeste si:  Best Offer si Trance: doua filme despre ce patesti cand furi tablouri

La JUNIOR EXPO participă peste 80 de producători, importatori şi prestatari de servicii care se adresează segmentului de piaţă pentru copii cu vârsta între 6-12 ani :

– Åžcoala ÅŸi EducaÅ£ie – cărti, reviste, rechizite, cursuri de limbi străine, ÅŸcoli private, after-school
– Viaţă cotidiană – alimentaÅ£ie, produse cosmetice ÅŸi de igienă, îmbrăcăminte, încălţăminte ÅŸi accesorii, mobilier ÅŸi decoraÅ£iuni pentru camera copilului
– Sport, Timp liber ÅŸi Vacanţă – cluburi sportive ÅŸi de dans, echipament sportiv, sportul minÅ£ii (ÅŸah, scrabble etc.), muzică, tabere ÅŸcolare, agenÅ£ii de turism, organizatori de petreceri, agenÅ£ii de modeling
– Jocuri, Jucării ÅŸi Activităţi Creative – jocuri de societate, jocuri logice, jocuri video ÅŸi multimedia, artă teatrală, pictură, origami, modelaj
– Sănătate – OTC-uri, suplimente nutritive, centre medicale, farmacii
– IT & Multimedia – echipament informatic, soft-uri educaÅ£ionale, foto, telefonie mobilă, gadget-uri
– Diverse – bănci ÅŸi asigurări, electrocasnice, auto

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 29 iunie-5 iulie

3 zile de sărbătoare pentru copii şi părinţi !

Concursuri de creaţie şi educaţionale, curse în saci, lecţii de dans, demonstraţii de karate, balet, gimnastică, spectacole, paradă de modă, concursul Miss&Mister Junior, personaje din basme, mascote, teatru de păpuşi, fotografii, baloane şi multe alte surprize.

Åži asta nu e tot !

La JUNIOR Club copiii împreună cu părinÅ£ii construiesc ÅŸi modelează, se întâlnesc cu roboÅ£ii, fac experimente, învaţă să gătească sănătos, participă la jocuri de societate, descoperă lumea dinozaurilor ÅŸi ciufulitorul electric, participă la concursul de crocodili din pufuleÅ£i ….

Citeste si:  Mama India ajunge vanzatoare in Londra

Tot aici specialişti în educaţie, psihologie, nutriţie vin în întâmpinarea părinţilor pentru a le răspunde la întrebări şi pentru a le oferi soluţii în dezvoltarea unei relaţii armonioase cu copilul.

Invităm părinţii şi copiii la JUNIOR EXPO, de Vineri 23 Mai până Duminică 25 Mai, zilnic între orele 10.00 şi 20.00, iar Duminică până la ora 18.00 la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Informaţii suplimentare pe : www.juniorexpo.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.