Se lanseaza editia de primavara Baby Boom Show 2013! Romaero Baneasa, Pav. 107V | 4-7 aprilie 2013

Euroexpo lanseaza in acest an editia de primavara a indragitului targ pentru copii 0-5 ani, gravide si mamici, Baby Boom Show, sub un concept nou si atractiv in Romania!

Produse noi si de calitate, servicii profesioniste si solutii de ultima generatie vin in intampinarea parintilor care isi doresc ce e mai bun pentru copilasii nascuti sau inca in burta mamei. Oferta expozantilor (haine, incaltaminte, carucioare, mobilier, biberoane, vesela, jocuri si jucarii, aparate medicale etc.) va fi una larga, iar preturile atat pentru vizitatorii cu buget redus, cat si pentru cei pretentiosi, in cautarea produselor de ultima generatie.

Citeste si:  10 semne ca slujba ta e de pastrat

Targul le ofera parintilor oportunitatea de a participa la cursuri gratuite de parenting, la seminarii medicale si prezentari utile in viata de familie, iar @sarea si piperul@ evenimentului vor fi concursurile noi si premiile importante oferite vizitatorilor norocosi.

Baby Boom Show s-a intors la cererea parintilor, in Romaero Baneasa, dupa o editie organizata in parteneriat cu brandul Kidex, la Romexpo. Primavara 2012 a adus in vizita la Baby Boom Show, peste 10 000 de oameni, interesati de ofertele celor aproximativ 100 de expozanti.

Citeste si:  Ateliere de creativitate pentru copii si bunici

Pentru detalii, accesati noul site www.babyboom.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.