Seri de jazz la cea de a doua editie a „Jazz`n Foisor”

Daca vara scoate tot ce e mai bun din noi, iti propunem un festival care sa trezeasca pasiunea romantica din tine: „Jazz’n Foisor”! Aflat la cea de-a doua editie, festivalul te invita sa simti emotiile transmise de muzica jazz si sa faci cunostinta cu pasionala muzica braziliana.

Noteaza-ti datele de 10, 17 si 24 august in calendar! Atunci, in foisoarele din parcurile Herastrau, Cismgiu si Kiseleff va rasuna muzica pentru suflet, iar tu vei putea sa iti inchei saptamana savurand fiecare nota a muzicii cantate live. Maestrii de ceremonii vor fi Aylin & The Lucky Charms si trupa Breeze, care vor transforma muzica in magie si te vor fermeca pret de aproape doua ore cu piesele lor. Trupa Breeze te va incalzi cu ritmurile din indepartata Brazilie, iar Aylin & The Lucky Charms iti vor trezi simturile cu un stil de jazz aparte si cu o voce suava!

Citeste si:  Miracolul din Tekir, din 4 martie in cinematografele din Romania

Pe scurt, „Jazz’n Foisor” te inspira. Te energizeaza. Te dispune. Te binedispune. Te racoreste cu muzica buna!

O alternativa inedita de petrecere a timpului liber, „Jazz’n Foisor” isi propune sa readuca jazzul in atentia bucurestenilor, intr-un cadru prietenos si o atmosfera relaxanta. Manifestare a muzicii de calitate intr-un cadru verde, deschis publicului de toate varstele, „Jazz in Foisor” te ajuta sa descoperi tainele muzicii jazz si modul in care aceasta poate ajunge la sufletele tuturor ascultatorilor, indiferent de varsta si gusturi.

Citeste si:  La Baneasa Shopping City: Ai cele mai bune oferte la colectia de primavara-vara

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.