Sex live cu Dani

Please select a featured image for your post

N-am sa inteleg niciodata vedetele care se lauda cu viata sexuala. La urma urmei, in aceasta privinta, poti sa declare si sa faci absolut orice, ca informatia oricum e imposibil de verificat. Sau cel putin era, pentru ca se pare ca vedetele de la noi vor sa revolutioneze presa de scandal. Satul probabil de atatea intrebari si urmariri de paparazzi, sau poate chiar si de declaratiile proprii, Dani Otil, baietelul cu care s-a cuplat Mihaela Radulescu si din cauza caruia zice lumea ca aceasta din urma a si divortat, a facut o declaratie cel putin indrazneata. Intr-un interviu acordat unei reviste destul de serioase, el a declarat ca e dispus sa lasa o ziarista sa asiste la o scena live de sex, intre el si Mihaela, evident.
Citeste si:  Barbierul din Sevilla si Lohengrin, spectacole de neratat la sfarsit de saptamana pe scena ONB
Se pare ca Dani are ganduri serioase in acest sens, si si-a propus chiar sa organizeze un casting pentru un posibil martor la o fantezie a celor doi. Desigur, conditia este ca fericita participanta sa „fie aratoasa”; si evident sa nu realizeze nici un fel de inregistrare a „spectacolului”;. Sa fie oare asta un alt fel de a spune presei ca ar mai trebui sa isi vada de treburile ei, in loc sa se bage prea adanc in viata cuplului, sau chiar are de gand Dani sa isi realizeze fanteziile cu ajutorul presei?
Citeste si:  Scapa de datorii
Ceea ce nu s-a aflat inca este insa parerea Mihaelei despre acest plan al partenerului ei. Desigur, in maniera-i proprie, aceasta se fereste in a se lansa in dispute cu presa, si probabil ca face foarte bine. Tare ma tem insa ca in ritmul in care Dani o cam face de ras in ultima perioada, prezentatoarea se va intreba cat de curand „Oare Dani e chiar singura placere?”

Citeste si:  Piata de Craciun de la Viena

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.