Sfantul Valentin a venit in oras

E oficial. S-a declansat nebunia cadourilor de Sfantul Valentin. Daca nu ai nicio idee in legatura cu ce dar sa oferi, la Sala Dalles s-a deschis azi targul „D’alle Indragostitilor” special pentru firile iubarete, romantice si dezorientate. Va fi deschis pana pe data de 13 februarie.

Ce e de gasit acolo? Simboluri tipice acestei sarbatori menite sa-i faca pe cei iubiti sa suspine si sa se lase cuprinsi de romantism: tablouri, carti, CD-uri, bijuterii pentru toate buzunarele.

Citeste si:  Mircea Cărtărescu reprezintă România la "Festivaletteratura"

Daca sunteti pasionati de arta, puteti sa-i oferiti un portret realizat de artistii plastici care participa la targ. Pretul unuia porneste de la 25 de lei, variind in functie de dimensiuni. Spiritele mai moderne pot opta pentru fotogravuri tridimensionale prin tehnica laser.

Si cei pasionati de moda vor gasi aici produse pe gustul lor. Preturile variaza intre 15 si 50 de lei. Si gentile si incaltamintea pot fi gasite la tarife reduse, intre 15 si 200 de lei, respectiv intre 50 si 250 de lei. Bijuteriile si parfumurile alese nu au fost nici ele uitate.

Citeste si:  Twilight Saga in Romania

Organizatorii s-au gandit si sa va faca sederea si cautarea cat mai placute. In acest scop, asteptati-va la o revarsare de lumanarele parfumate, pernute-inimioare brodate cu mesaje de iubire.
Plus ca aveti si sansa, daca participati la tombola, sa castigati una dintre cele 20 de verighete „pentru sufletele pereche”. Tragerea la sorti va avea loc pe 14 februarie la orele 14.

Citeste si:  Peninsula Scandinava, tinutul razboinicilor vikingi

Daca vreti sa aratati lumii intregi cat de mult va iubiti, nu ezitati si inscrieti-va sambata la concursul „Winterfresh Kissing Day”. Este un sarut colectiv care va avea loc pe patinoarul Ice Park din Piata Unirii. Cu cat veti rezista mai mult inlantuiti fiind de buzele voastre cu atat aveti sanse mai mari de castig. Cadouri dintre cele mai diverse oferite de Winterfresh Mints va stau la dispozitie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.