Shaggy la Rex in Mamaia

Please select a featured image for your post

Orville Richard Burell, mai pe limba muzicii Shaggy, unul din cei mai importanti reprezentanti ai curentului raggae va concerta vineri 29 august de la ora 22 pe plaja hotelului Rex din Mamaia.

Jamaicanul crescut la New York si-a inceput cariera in anii 90 dupa ce a participat ca voluntar la prima misiune Furtuna in Desert. Oh, Carolina, un remake al unei piese ska cantat de trupa Folkes Brother ii asigura de la inceput succesul atat la public cat si primele locuri in topurile momentului.

Citeste si:  Gadget de spion: ceasul telefon M800

Asta se intampla in 1993. Doi ani mai tarziu scoate albumul Boombastic. Piesa cu acelasi nume e un succes chiar mai mare decat Oh Carolina, asa ca in 1996 Shaggy castiga premiul Grammy la categoria Best Raggae Album.

A urmat o perioada in care artistul a iesit temporar din lumina reflectoarelor pentru a reveni la inceputul anilor 2000. Albumul Hot Shot poate fi considerat cel mai de succes. Spre deosebire de mijlocul anilor 90, industria muzicala cunoscuse o extroardinara dezvoltare ca forta mediatica. Hiturile It wasn t me si Angel au facut ca albumul sa ajunga pe locul 1 atat in topurile din SUA cat si in cele din Marea Britanie, asigurandu-i in acelasi timp 6 discuri de platina.

Citeste si:  Vacanta printre fantome - castelul Stuart
Albumele urmatoare nu au mai cunoscut acelasi succes, dar chiar si asa artistul jamaican face parte din putinii muzicieni care se pot mandri cu mai mult de 20 de milioane de discuri vandute. In ultima vreme Shaggy s-a concentrat mai mult pe colaborari cu alti artisti, Cyndi Lauper, AliG, Rihanna, Akon..

Citeste si:  Prinde ultima promotie la concertul JOE COCKER!
In aceasta vara Shaggy a realizat imnul mascotelor Euro 2008 Feel the Rush, iar pentru aceasta toamna artistul pregateste o colectie cu toate marile lui succese.

Concertul de pe plaja din Mamaia va fi deschis de Alex Velea, urmand ca dupa concert artistul jamaican sa fie prezent la un party in Bamboo Constanta.

Biletele pentru acest eveniment costa 55 de lei sau 75 de lei, biletele Golden Ring, in numar limitat, situate chiar in fata scenei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.